forum_tinos

ορθοδοντικός_τήνος

Πισίνες Τήνος
Δήμος Τήνου

Δήμαρχος Τήνου «Πάνω απ’όλα η Τήνος μας»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, η κοπή πίτας για το νέο έτος, από τον Δήμο Τήνου. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί. Ο δήμαρχος Τήνου μεταξύ άλλων ανέφερε στο λόγο του ακόλουθα:

«Mε πολύ περηφάνια μπορώ να σας πω ότι μόνο στις πρώτες 120 ημέρες καταφέραμε και δρομολογήσαμε έργα περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ. Mε άλλα λόγια, ο Δήμος από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και τέλος του χρόνου έχει βγάλει στον αέρα διαγωνισμούς έργων που συνολικά ανέρχονται στα 3.000.000 εκ περίπου ευρώ».

Στον λόγο του δημάρχου δεν μπορούσε να λείπει η απόφαση του ΣτΕ για το Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου όπου είπε χαρακτηριστικά «Το 2019 υπήρξε κυρίως μια χρονιά ορόσημο για την νεώτερη ιστορία του τόπου μας καθώς στις 20.09.2019 το Συμβούλιο της Επικρατείας με 4 εμβληματικές αποφάσεις του δικαίωσε τους αγώνες του Τηνιακού λαού και του Δήμου Τήνου, αποδεχόμενο πλήρως τις θέσεις τους και ειδικότερα την κανονικότητα και το διττό χαρακτήρα του ΠΙΙΕΤ, ως ευαγούς καθιδρύματος με εκκλησιαστικό χαρακτήρα, τις οποίες και υποστήριξε μαχητικότατα ο Δήμος Τήνου, με δική του παρέμβαση στο Ανώτατο Δικαστήριο».

-- Εστιατόριο Μαραθιά --

Κλείνοντας, ανέφερε «Από τις εσχατιές της Τήνου, την ξεχωριστή Έξω Μεριά μέχρι την Λυχναφτιά και τη Σάντα Μαργαρίτα γίνονται κάθε μέρα, κάθε στιγμή μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις για τη βελτίωση τη καθημερινότητας, την εξυπηρέτηση του πολίτη, την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του καθένα από εμάς. Αυτές οι παρεμβάσεις δεν θα μπορούσαν να γίνουν πράξη χωρίς τη συνδρομή, το φιλότιμο και το μεράκι των υπαλλήλων του Δήμου μας που μέσα πολλές φορές σε ένα δύσκολο περιβάλλον δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτή την προσπάθεια.

Φίλες και φίλοι,

Εμείς είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για τον κάθε ένα και την καθεμία σας. Τεχνητές αντιπαραθέσεις και διαχωρισμοί ανήκουν στο χθες και όσοι προσπαθούν να τους κάνουν πράξη θα ξεπεραστούν από τις εξελίξεις.

Η ενότητα, ο διάλογος , η συνεργασία και η σύνθεση είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Προσωπικά, θα ήθελα να υπενθυμίσω για άλλη μία φορά ότι αυτός είναι ο δρόμος που πορεύθηκα και να δεσμευτώ ότι αυτός είναι ο δρόμος που θα πορεύομαι και στο μέλλον».

Βρείτε μας στο Instagram

Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Ακολουθήστε μας

Tinos Today

Το Tinos Today ξεκίνησε την πορεία του στα δρώμενα της Τήνου το 2013. Γρήγορα η κοινωνία του νησιού το αγκάλιασε και το έφερε πρώτο στις προτιμήσεις του Τηνιακού για την ενημέρωση και προβολή της επιχείρησης του. Σας οφείλουμε περισσότερα www.tinostoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close