Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Διαφημιστικά σταντ για Βωλάξ – Φαλατάδο και Κουμάρο

Την Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου, συνεδρίασε το συμβούλιο της Κοινότητας Φαλατάδου. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η απόφαση για την υπόδειξη σηµείων τοποθέτησης διαφηµιστικού σταντ.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Τριαντάφυλλος Πέτρος αφού διάβασε το έγγραφο του τµήµατος πρασίνου και διαχείρισης απορριµµάτων του Δήµου Τήνου µε το οποίο ζητείται η υπόδειξη σηµείων τοποθέτησης ειδικού διαφηµιστικού σταντ στα όρια της Κοινότητας ανέφερε ότι:

Το σταντ αυτό θα χρησιµοποιείται για αφισοκόλληση προκειµένου να µειωθεί η ρύπανση στους οικισµούς αλλά και θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να φορτίζουν το τηλέφωνό τους καθώς θα έχει πρίζα µε παροχή ρεύµατος.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στον κ. Τριαντάφυλλο Ευάγγελο προκειµένου να τοποθετηθεί. Ο κ. Τριαντάφυλλος είπε ότι προκειµένου να υποδειχθεί ακριβές σηµείο για την τοποθέτηση του σταντ καλό θα ήταν να υπήρχαν κάποιες πληροφορίες σχετικά µε την κατασκευή, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό θα πρέπει να µπει στην είσοδο του κάθε οικισµού .

Το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και προτείνει το ειδικό διαφηµιστικό σταντ να τοποθετηθεί στον οικισµό Φαλατάδος στην είσοδο του οικισµού κοντά στη στάση ή κοντά στο γραφείο της Κοινότητας ανάλογα µε το είδος της κατασκευής, στον οικισµό Κουµάρος στην πάνω είσοδο του οικισµού από την πλευρά της παιδικής χαράς και στον οικισµό Βωλάξ στην είσοδο του οικισµού στη στάση .

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
scattered clouds
8.1 ° C
8.3 °
8 °
76 %
7.2kmh
40 %
Σα
9 °
Κυ
8 °
Δε
8 °
Τρ
9 °
Τε
12 °