Ορθοδοντικό Ιατρείο στην Τήνο – Πέτρος Ρούσσος

Ο Πέτρος Ρούσσος αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Μοσχάτου και εισήχθει το 2009 στην Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε το 2014 αποκτώντας τον τίτλο του Χειρουργού Οδοντιάτρου (DDS). Μετά την λήψη του διπλώματος του ξεκίνησε να ασκεί την Ορθοδοντική στο Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών,τμήματος του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Συνέχισε εκεί την εργασία του έως και το 2016 όποτε και έγινε δεκτός κατόπιν εξετάσεων στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με αντικείμενο την Ορθοδοντική.

Ο Πέτρος Ρούσος

Το 2019 ολοκληρώνει τη λήψη της ειδικότητας (MSc) με βαθμό ‘’ΑΡΙΣΤΑ’’. Έχει συμμετάσχει συγγραφικά σε εργασίες δημοσιευμένες σε επιστημονικά περιοδικά στον τομέα της Ορθοδοντικής. Είναι μέλος της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής μελέτης και έρευνας, καθώς και του European Orthodontic Society.

O ίδιος έχει καταγωγή από την Τήνο, την οποία και επισκέπτεται συχνά στην διάρκεια της ζωής του. Είναι υιός του Ηλία Ρούσσου που διετέλεσε καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολεία του νησιού. Οι επισκέψεις του στην Τήνο καθόλη τη διάρκεια του έτους τον συνδέουν με το νησί και έτσι αποφασίζει να λειτουργήσει μόνιμο ορθοδοντικό ιατρείο.

Η διαμόρφωση του ιατρείου, που έχει μελετηθεί από αρχιτεκτονικό γραφείο, τελείται υπό κατασκευή και οι εργασίες αναμένεται να ολοκλήρωθούν τον Σεπτέμβρη με Οκτώβρη.

Σαρώστε το QR code με το κινητό σας για την εμφάνιση της τοποθεσίας του ιατρείου στο Google maps.