Πίτα και Γ.Σ. για το Μαρλά – Μαμάδο Τήνου

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη, που στήριξαν με την παρουσία τους την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση. Τιμώντας ταυτόχρονα τον εορτασμό των σαράντα και πλέον χρόνων από την επίσημη ίδρυση του Συλλόγου 1979 – 2020, όπως τόνισε στην ομιλία του ο κ. Δανούσης Κώστας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ευχαριστούμε τον πρώην Ιερέα και μέλος του Συλλόγου μας Αιδεσιμότατο π. Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο που ευλόγησε την πίτα του Συλλόγου μας. Τον κ. Γιώργο Γαίτη με το βιολί και το τραγούδι του και τον κ. Μιχαήλ Ιωάννη με το λαούτο, που ανιδιοτελώς, με νησιώτικες νότες και τραγούδι, κράτησαν τρεις και πλέον ώρες τους παρευρισκομένους στο Τηνιακό καφενείο, ενθουσιάζοντας τους !!!!!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους : O Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο Πρόεδρος της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων κ. Σκαρής Μανώλης, ο Γ.Γ. κ. Χαλάς Πέτρος, ο Κοσμήτορας και Ταμίας του Συλλόγου Βεναρδιανών κ. Κοντονικολάου Μιχάλης, καθώς και οι Πρόεδροι των Δ.Σ., κ. Αλβέρτης Μάρκος του Συλλόγου των Απανταχού Φαλαταδιανών, ο κ. Ποτήρης Ματθαίος του Συλλόγου Καρυάς, ο κ. Σιγάλας Ηλίας του Συνδέσμου των Απανταχού Μουνταδιανών, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Καραίσκος Κώστας από τον Σύλλογο Καρδιανιωτών “Η Αγία Τριάς”, ο Ταμίας και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΗΣΑΠ κ. Μαντάς ΜΙχάλης. Ευχετήρια μηνύματα έστειλαν ο Δημοτικός Σύμβουλός και εντεταλμένος επί των Πολιτιστικών του Δήμου Τήνου κ. Σώχος Εμμανουήλ, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Υστερνιωτών κ. Δασύρα Φραντζέσκα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη για ακόμη μία φορά, που με την παρουσία τους, στηρίζουν το Σύλλογο και το Δ.Σ..

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter