Τήνος – Προσφορά μπαλκονόπορτα PVC

Προσφορά

550€

Θερμομονωτική μπαλκονόπορτα PVC με διπλά τζάμια ενεργειακά, δύο ανακλήσεις και ρολό


|—|
περισσότερες πληροφορίες
Τήνος – 22830.24541 & 697. 231. 3699
Σύρος – 22810. 77510


Κουφώματα
Η σωστή επιλογή και εγκατάσταση κουφωμάτων σε μία κατοικία είναι επένδυση. Τα κατάλληλα υλικά, διαδικασία παραγωγής και η τυπολογία του, μπορούν να επηρεάουν δραστικά την αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα του.

Τα κουφώματα στις μέρες μας μπορούν να καθορίσουν χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν σημαντικά το κτίριο σε βασικούς τομείς – κλειδιά όπως έιναι η ασφάλεια, η οικονομία ψύξης – θέρμανσης, η συνολική αξία του κτιρίου, καθώς και η αισθητική. Έτσι, η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνεται στα αρχικά στάδια σχεδιασμού των νέων κατοικιών και κατόπιν συνεννοήσης με αρχιτέκτονα, μηχανικό και κατασκευαστή.

Σε περιπτώσεις που γίνεται αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με καινούρια, θα πρέπει να επανακαθοριστούν οι ανάγκες στις τρέχουσες συνθήκες.

Μεταλλικές Κατασκευές

Οι μεταλλικές κατασκευές και ιδιαίτερα αυτές με παραδοσιακό χαρακτήρα, δίνουν κλασσική πνοή σε ένα κτίριο. Λόγω της δυνατότητας επιλογής υλικών σιδήρου ή αλουμινίου, το πεδίο των κατασκευών είναι ανεξάντλητο.

Ο σχεδιασμός γίνεται με σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη και πάντα με γνώμονα την αντοχή και την αισθητική των κατασκευών.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε με ιδιαίτερο στυλ κατασκευές όπως σκάλες εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, κεντρικές πύλες, κάγκελα κ.α.

Έπιπλα Κουζίνας – Ντουλάπας
Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την σταθερότητα και την αισθητική, τα έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας που σας προσφέρουμε μπορούν να αναβαθμίσουν το χώρο σας.

Με δυνατότητα επιλογής μέσα από μια ποικιλία υλικών και φινιρισμάτων σε μοντέρνο ή παραδοσιακό σχεδιασμό, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Μπορούμε και παρέχουμε οποιαδήποτε κατασκευή σε ξύλο με συνέπεια και σεβασμό στη δουλειά μας και στον πελάτη, καθώς και με την καλύτερη αναλογία τιμής και ποιότητας.

Συστήματα Σκίασης
Η πολυετής πείρα μας στην κατασκευή και εφαρμογή συστημάτων σκίασης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται την ιδανική λύση για την σκίαση και διακόσμηση του χώρου σας.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε εξωτερικές κατασκευές όπως πέργκολες αλουμινίου – ξύλου, τέντες ηλεκτρικές ή χειροκίνητες, στέγαστρα από σίδηρο ή αλουμίνιο, όπως επίσης και προϊόντα ρολοκουρτίνας και roman για τον εσωτερικό σας χώρο.