Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τιμή σε δύο σεμνούς και αθόρυβους εργάτες της Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ο Σύλλογος Καρυάς και η «Φωνή της Καρυάς» τιμούν το Νίκο Παρασκευά και το Γιώργο Αλεξόπουλο.

Δυο σεμνούς και αθόρυβους εργάτες του νησιού μας με τεράστια προσφορά στην προβολή και ανάδειξη της Τήνου θα τιμήσει ο σύλλογος και η εφημερίδα μας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 17.30 στην αίθουσα της Αδελφότητας. Ο καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών – γλύπτης, Νίκος Παρασκευάς, έργα του οποίου κοσμούν την Τήνο και πέραν αυτής, έχει προσφέρει και στην Καρυά ξεχωριστό έργο στο νησί μας με την μοναδική ανάγλυφη μαρμάρινη στήλη που μας θυμίζει το μεγάλο αθλητικό γεγονός των «Τηνίων 1895». Αξίζει να αναφερθεί ότι το έργο αυτό ήταν μια προσφορά του καλλιτέχνη στο χωριό μας και αυτό δεν το ξεχνάμε. Άλλωστε, την έμπρακτη αγάπη του την αποδεικνύει με τη συμμετοχή του σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου και του χωριού μας.

Ο εικονολήπτης κ Γιώργος Αλεξόπουλος είναι ο άνθρωπος που με την κάμερα στον ώμο έχει καταγράψει εκατοντάδες ώρες κινηματογραφικού υλικού, μη φειδώμενος κόπου και χρόνου, χρήσιμου στους αυριανούς ιστορικούς του νησιού μας. Και όλα αυτά χωρίς καμία αμοιβή.

Σεμνοί, αθόρυβοι, μακριά από τα φώτα και χωρίς ποτέ να επιζητήσουν τη δημοσιότητα, ο Νίκος Παρασκευάς και ο Γιώργος Αλεξόπουλος τιμώνται από το Σύλλογο της Καρυάς και την εφημερίδα μας ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού και αγάπης στα πρόσωπά τους.

 Μάνθος Ποτήρης

ΠΗΓΗ: Eφημερίδα Φωνή της Καρυάς

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img