Υπηρεσίες Διαφήμισης

Προβάλετε την επιχείρησή σας έξυπνα και οικονομικά μέσα από το www.tinostoday.gr, εκμεταλλευόμενοι τα διαφημιστικά μας πακέτα.

Τα διαφημιστικά μας πακέτα περιλαμβάνουν:

-Τοποθέτηση banners στους διαθέσιμους χώρους. Η ανάρτηση της διαφήμισης γίνεται άμεσα και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε που θέλετε να κάνει ανακατεύθυνση το banner σας, καθώς και η τοποθέτηση του σε μια εκ των διαθέσιμων θέσεων.

-Article Marketing και Προβολή μέσω αναρτήσεων. Έχετε επιχείρηση και ενδιαφέρεστε για προβολή των προσφορών σας; Τότε είστε στο σωστό μέρος. Αναρτήστε στο Tήνος Today την προσφορά σας και τα αποτελέσματα θα είναι σύντομα ορατά.

-Σελίδα επιχειρήσεων (σύντομα διαθέσιμη). Με το νέο μας σχέδιο στο site έχουν προστεθεί κάποιες νέες καινοτομίες. Μία από αυτές είναι η δημιουργία σελίδας που θα περιέχει όλες τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στο site μας. Η τοποθέτηση τους θα γίνεται ανά κατηγορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα πακέτα προσφορών. 

Τοποθετείστε το διαφημιστικό σας banner (σε όποια μορφή εσείς επιθυμείτε) στο πιο έγκαιρο και έγκυρο διαδικτυακό μέσο της Τήνου. Καθημερινά μας επισκέπτονται για την ενημέρωση τους πάνω από 25.000 χρήστες εκ των οποίων οι 15.000 είναι μοναδικοί. *

Επικοινωνήστε μαζί μας.


*σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της google.com

Close