back to top

Το Ivy’s Natural Resort δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο- είναι η ενσάρκωση της ουσίας της Τήνου

Ένα πολυτελές resort με έμπνευση από την ελληνική ιδέα της φιλοξενίας και σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον του νησιού.

Απέχοντας λιγότερο από 7 χιλιόμετρα από την πολυκοσμία της Χώρας, το Ivy’s Natural Resort αποτελεί το ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε την Τήνο ενώ μένετε σε μια από τις πιο ήσυχες περιοχές του νησιού.

Με έμπνευση από την ελληνική ιδέα της φιλοξενίας και μια ιδιαίτερη, quite luxury αισθητική, το Ivy’s Natural Resort δεν είναι απλά ένα πολυτελές resort στην Τήνο- είναι ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος, που αντανακλά άψογα τη ουσία του νησιού σε κάθε λεπτομέρειά του, προσφέροντας μια διαμονή που αφήνει τους επισκέπτες χαλαρούς και αναζωογονημένους.

 Στον εξωτερικό χώρο καθώς και τις οροφές των σουιτών θα βρείτε διάφορα είδη τοπικής βλάστησης και αρωματικά φυτά, όπως λεβάντα, θυμάρι, δενδρολίβανο κ.α.

Όνειρο της Ήβης με τον Θοδωρή ήταν, άλλωστε, να δημιουργήσουν κάτι ουσιαστικό στην Τήνο, που θα εναρμονίζεται πλήρως με το περιβάλλον της, καθώς πρόκειται για ένα νησί, στο οποίο ζουν μόνιμα όλο τον χρόνο. Αυτό το όνειρο είναι που μετουσιώθηκε στο Ivy’s Natural Resort, που γίνεται ένα με το φυσικό τοπίο και χάνεται μέσα σε αυτό.

 Με την επιλογή της υπόσκαφης κατασκευής επιτυγχάνεται μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και απόλυτη εναρμόνιση και ένταξη στο υπάρχον τοπίο.

Ένα resort με χαρακτήρα, εκτόπισμα και μια δική του ενέργεια

Χτισμένο στις πλαγιές του όρους Κεχροβούνι, σε μια έκταση 8 στρεμμάτων, στο γραφικό χωριό Αρνάδος, το Ivy’s Natural Resort, δημιουργεί από την πρώτη στιγμή την αίσθηση ότι δεν βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο, αλλά περισσότερο στο σπίτι ενός φίλου.

Γιατί μπορεί να πρόκειται για ένα μικρό σε μέγεθος resort, αλλά εδώ ακριβώς κρύβεται όλη η γοητεία του, αφού οι υπόσκαφες σουίτες με τις ιδιωτικές αυλές, την ανεξάρτητη προσπέλαση, την απόλυτη ιδιωτικότητα και την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο καταφέρνουν να δημιουργούν ένα ήσυχο περιβαλλοντικά σύμπλεγμα, που συμπληρώνει τέλεια το κυκλαδίτικο τοπίο, επιτυγχάνοντας παράλληλα μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Συγκεκριμένα, το Ivy’s Natural Resort διαθέτει έξι σουίτες, μεταξύ άλλων και σουίτα ΑΜΕΑ, καθεμία με king size κρεβάτι, πολυτελές μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ιδιωτική πισίνα, ενώ οι μεγάλες γυάλινες πόρτες, που οδηγούν στην ιδιωτική αυλή, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς ανεμπόδιστα το τηνιακό φυσικό τοπίο. 

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του resort με γήινους τόνους, χειροποίητα έπιπλα από φυσικά υλικά – που φιλοτεχνεί μάλιστα προσωπικά ο Θοδωρής ως ξυλουργός- και ένα μοντέρνο design, που αντλεί ωστόσο έμπνευση από την παράδοση του νησιού, δημιουργούν ένα μποέμ στυλ που, με τη σειρά του, ενισχύει αυτή τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

 Οι υπόσκαφες αυλές με τις πισίνες εξασφαλίζουν την προστασία από τυχόν έντονες καιρικές συνθήκες όπως ο υψηλής έντασης άνεμος που πνέει, κυρίως, τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Την ίδια στιγμή, στον περιβάλλοντα χώρο όπως και στις οροφές των σουιτών θα δείτε φυτεμένα διάφορα είδη τοπικής βλάστησης και αρωματικά φυτά, όπως λεβάντα, θυμάρι και δενδρολίβανο, ενώ κάτω από τις σουίτες, υπάρχει κι ένας μεγάλος αμπελώνας, για να φτιάχνουν δικό τους κρασί. 

Κι επειδή ένα από τα πράγματα για τα οποία οι περισσότεροι ταξιδιώτες ανυπομονούμε σε κάθε απόδραση (σύντομη ή μη) είναι η αρχή κάθε καινούριας ημέρας και εκείνα τα όμορφα πρωινά με γεύσεις τοπικές και πεντανόστιμες, στο  Ivy’s Natural Resort το πρωινό είναι χειροποίητο με τοπικά προϊόντα, σερβίρεται στο δωμάτιο και ετοιμάζεται με βάση κάθε φορά τις εξατομικευμένες προτιμήσεις κάθε επισκέπτη, ενώ υπάρχουν εννοείται και vegan επιλογές. 

 Οι σουίτες εμβαδού 40 τ.μ. έκαστη, αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα, εξασφαλίζοντας, έτσι, απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και στην ευρύτερη περιοχή.

Κι αν πάλι έχετε κατοικίδιο, πρόκειται επίσης για ένα resort απόλυτα pet friendly. Η σημασία που δίνουν στα ζώα είναι, άλλωστε, τεράστια γι’ αυτό και είναι αληθινά ευπρόσδεκτα, κάτι που μπορεί να σας επιβεβαιώσει κάλλιστα η Ίρμα, ο σκύλος της Ήβης και του Θοδωρή, που σίγουρα θα βρίσκεται εκεί μαζί τους να σας υποδεχτεί!

ΚΕΙΜΕΝΟ – Φιλιώ Ράγκου
ΠΗΓΗ: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter