back to top

Δύναμη Δημιουργίας – κ. Κροντηρα είναι δίκη σας εγκληματική έμπνευση και δημιουργία το Κοσσινι

Δεν ξεπλένονται τα περιβαλλοντικά σας εγκλήματα κ. Κροντηρά με πολιτικές αγυρτείες, λαϊκισμούς και διαστρέβλωση του παρελθόντος.

Ξεχνάτε ότι δική σας εγκληματική έμπνευση και δημιουργία είναι το Κοσσίνι.

Υπάρχουν θεσμοί στην αυτοδιοίκηση να προσφύγει κανείς εάν θέλει να ελέγξει κονδύλια. Φυσικά ποτέ δεν έχετε προσφύγει, γιατί αυτοί οι θεσμοί απαιτούν σοβαρότητα και στοιχεία, χαρακτηριστικά που δεν έχετε εσεις ως ‘καθηγητής’ στο να παράγετε και να καταφεύγετε στον φθηνό λαϊκισμό και συκοφαντία.

Ρωτήστε αυτούς που πυρπόλησαν τα απορριμματοφόρα του Δήμου ανήμερα των εκλογων του 2019, προφανώς γιατί τους απογοήτευσε το αποτέλεσμα. Αν έχετε κάποια απόδειξη για τις πυρκαγίες στο Κοσσίνι και δεν ειστε φτηνος λαϊκιστής παρακαλούμε να το εισφέρετε καθώς οι υποθέσεις αυτές ελέγχονται από τη δικαιοσύνη κατόπιν μηνυτηριων αναφορών μας.

Με τη γνωστή σας ομως καραμέλα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, πάλι πετάξατε τη μπάλα στην εξέδρα και τσιμουδιά για το θάψιμο των σκουπιδιών!

Γιατί θάβετε τα σκουπίδια κ. Δήμαρχε όλο το καλοκαίρι αφου σας κληροδοτησαμε χρηματοδότηση 1.125.000,00 ευρώ για τη διαχείριση των απορριμμάτων μέχρι τη κατασκευή του ΧΥΤΥ;

Και αφού αποφασίσατε να τα θάψετε τα σκουπίδια τότε γιατί καταβάλλατε το πρώτο μολις σας οκτάμηνο το ιλιγγιώδες ποσό των 511.000,00 ευρώ για τη διαχείριση απορριμμάτων;

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter