Σας προσκαλούμε στην έκθεση “Μηδενική Απόσταση” που φιλοξενείται στο σχολείο του Τριποτάμου (έδρα του συλλόγου Αμπασάδα).
Με έναρξη από σήμερα και για κάθε μέρα, 16.00 έως 21.00 το βράδυ μέχρι την Κυριακή 19/04.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, στον ίδιο χώρο, πέρα από τα εικαστικά και οπτικοακουστικά έργα θα υπάρχουν επιπλέον κάποιες παράλληλες δράσεις, λεπτομέρειες θα βρείτε στο πρόγραμμα.
Η έκθεση εστιάζει στην τέχνη ως ζωντανή μνήμη και ως τόπο επιμονής και αντοχής.
Συγκεντρώνει έργα που αναφέρονται σε πολλαπλές εμπειρίες κοινοτήτων συνδεδεμένων με την Παλαιστίνη, δίνοντας φωνή σε σκέψεις γύρω από την απειλή, την αδικία και την απώλεια, σε συνάντηση με την ηθική, το πνεύμα και την ενσυναίσθηση.
Αντί να παρουσιάζει μια ενιαία αφήγηση, η έκθεση διαμορφώνει ένα περιβάλλον συνύπαρξης. Κάθε έργο συμβάλλει σε έναν ανοιχτό διάλογο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εμπλακούν με ιστορίες και οπτικές μέσα από διαφορετικές αισθητηριακές και συναισθηματικές εμπειρίες.
Το σχολικό περιβάλλον ενισχύει την ιδέα της μάθησης, της ακρόασης και της συνάθροισης, τοποθετώντας την έκθεση ως έναν ταυτόχρονα πολιτιστικό και κοινωνικο χώρο .









