Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Τήνος/Το Lala Louza και το κοινωνικό του πρόσωπο

Με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση Party που διοργανώσαμε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τα έσοδα του οποίο πήγαν στα ΑμεΑ Τήνου, σας υπενθυμίζουμε την ανάλογη πρωτοβουλία μας να στηρίξουμε για τρίτη χρονιά το Make A Wish

Ακολουθεί η ανακοίνωση που είχαμε βγαλει αρχές καλοκαιριού

To Beach Bar “LaLa Louza” με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει ότι συνεχίζει (για τρίτη χρονιά) την πρωτοβουλία που μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει αισιοδοξία γιατί όπως έχουμε πει «η Ζωή είναι στιγμές». Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος μέρος των εσόδων της τουριστικής περιόδου θα κατατεθούν για τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18, με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά.

ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ

Ο Αγαπητός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο του δημιούργησε το LaLa Louza Beach Bar όπου τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή επιλογή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Η βάση του μαγαζιού είναι η Τήνος και τα τοπικά προϊόντα που με μεγάλο σεβασμό τα προσφέρει στους επισκέπτες.

«Είναι μεγάλη χαρά που θα βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι σε αυτό το σημαντικό και αξιέπαινο έργο που επιτελεί το Make-A-Wish Ελλάδος» δηλώνει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του LaLa Louza και καταλήγει λέγοντας «Φέτος ένα μέρος του ποσού που θα μαζέψουμε από την Τουριστική Περίοδο θα κατατεθεί υπέρ των σκοπών που επιτελεί ο Οργανισμός, ώστε να εκπληρωθούν ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.»

εγγραφή newsletter