Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Ανακοίνωση 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου για τον Αγιασμό

Προσοχή!!!!
2ο Δημοτικό Σχολείου Τήνου

Νέα ανακοίνωση για τη λειτουργία του σχολείου τη Δευτέρα 14-09-2020!!!
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμό Φ7/119778/Δ1 διευκρινιστική οδηγία της Δ/νσης Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που παραλάβαμε σήμερα Παρασκευή στις 14:15 η λειτουργία του σχολείου με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους τη Δευτέρα 14-09-2020 διαμορφώνεται ως εξής:

Οι μαθητές /τριες θα προσέλθουν στο σχολείο (με υφασμάτινη μάσκα) στις 08:15, θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού και θα απασχοληθούν με:

➢ Συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ
➢ Επεξήγηση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού που έχει σταλεί (Φ.7/117703/Δ1/9-9-2020)
➢ Διανομή μάσκας ανά μαθητή
➢ Ιδιαίτερη έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας
➢ Διανομή των ατομικών δοχείων νερού/ παγουριών ανά μαθητή
➢ Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς ανά θρανίο (οι μαθητές να προσέλθουν με τις σχολικές τσάντες τους)
➢ Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας

• Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 και στη συνέχεια οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 11.30. Η αποχώρηση των Α’ Β’ Γ’ τάξεων θα γίνει από την ανατολική πύλη ( Αραπάκι) και των Δ’ Ε’ ΣΤ’ τάξεων από την δυτική πύλη (Happyland) προς αποφυγή συγχρωτισμού. Το δρομολόγιο του λεωφορείου προς Αγ. Βαρβάρα και Πόρτο θα εκτελεσθεί κανονικά το πρωί καθώς και μετά την τέλεση του Αγιασμού.

• Δεν επιτρέπεται η παρουσία άλλων ατόμων στο σχολικό χώρο πέραν των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου. Η χρήση υφασμάτινης μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την είσοδο και την έξοδο από το σχολείο καθώς και κατά την παραμονή στις αίθουσες διδασκαλίας.

Από τη Διεύθυνση

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -