Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Απάντηση της Επάρχου Τήνου στον Μάνθο Βίλλα

Απάντηση της Επάρχου Τήνου στον Μάνθο Βίλλα

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Απάντηση της Επάρχου Τήνου, Αναστασίας Δεληγιάννη – Άσπρου στην ανοικτή ερώτηση του Μάνθου Βίλλα.

Ίσως κάποιοι αρέσκονται να προσβάλουν, αλλά τους ενοχλεί όταν τους απαντούν. Έτσι μπορώ να αντιληφθώ την απάντηση του πρώην συναδέλφου μου που φυσικά για την «ταμπακέρα» δεν κάνει κανένα λόγο (σχετικά δηλαδή με το  τι έπραξε ο ίδιος στη χρονική περίοδο  ευθύνης του) και γι’ αυτό τον προκαλώ να μας το πει, γιατί εγώ δεν συνάντησα κάποιον συμπολίτη μας που να γνωρίζει τι έπραξε.

Αν πράγματι θεωρούσε τον εαυτό του ηπίων τόνων και  άνθρωπο που δεν του αρέσει να αντιδικεί, δεν θα εύχονταν «καλές εορτές» με μια ανάρτηση που θίγει κάποιους και φυσικά αυτό που με ενδιαφέρει και για το οποίο απαντώ, είναι σχετικά με το θεσμό που εκπροσωπώ στο νησί και είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σε ότι λοιπόν με αφορά δεν διακατέχομαι από κανένα εκνευρισμό (τι κρίμα που ο πρώην συνάδελφός μου βγάζει μόνος του ανώφελα και ανούσια συμπεράσματα), αντίθετα η ψυχραιμία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά μου. Επίσης γνωρίζω πάρα πολύ καλά το συγκρότημα της Μονής Ουρσουλινών, καθώς και το Ναό του Αγίου Ιωσήφ.

Ο πρώην συνάδελφός μου μέσα στην προσπάθεια να μεμφθεί οποιονδήποτε άλλο πλην τον εαυτό του, ανακάτεψε, τη Χίο, τον Άγιο Ιωσήφ, την ανακήρυξη μνημείου με ΦΕΚ, το Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και μετά από όλα αυτά μας κατηγορεί ότι δεν καταλάβαμε τα όσα αναφέρει.

Επειδή εγώ λοιπόν δίνω ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα θέματα και δεν αφήνω κάποιον να μαντέψει ή να ψάξει στο παρελθόν, αναφέρω ότι το συγκρότημα της Σχολής Ουρσουλινών ανακηρύχθηκε πρόσφατα Νεότερο Μνημείο με ΦΕΚ  από την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη  κ. Γιώργο Χατζημάρκο, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της χρηματοδότησης των μελετών.

Για αυτό το  συγκρότημα μας ζητήθηκε η συνδρομή και αυτό κάναμε.

Αναφορικά με το Ναό του Αγίου Ιωσήφ γνωρίζω ότι το χειρίζεται η Καθολική Αρχιεπισκοπή και η Επιτροπή, της οποίας  ο πρώην συνάδελφός μου είναι και μέλος. Άρα έχει τη σχετική πληροφόρηση, όπως την είχα και εγώ στην τελευταία επίσκεψή μου στο συγκρότημα και προφανώς και ως μέλος της Επιτροπής θα πρέπει να γνωρίζει ποιες ενέργειες έχουν γίνει και ότι θα έπρεπε  να ενεργήσει θεσμικά  και συλλογικά και όχι μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν απεμπολώ ευθύνες, ποτέ δεν το έκανα, δεν θα μπω όμως και στη διαδικασία να  απαντώ σε κακοπροαίρετες κριτικές που με χρήζουν υπεύθυνη «επί παντός επιστητού».

Δεν ήταν δική μου επιλογή οι αντεγκλήσεις μετ’ ευχών ή αντί ευχών, αλλά είναι συνειδητή επιλογή μου να απαντώ όταν προκαλούμαι.  

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
11.1 ° C
11.8 °
10.4 °
76 %
6.2kmh
75 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
13 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -