Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Beach Bar στην Τήνο δίνει απλόχερα αγάπη στα παιδιά

Beach Bar στην Τήνο δίνει απλόχερα αγάπη στα παιδιά

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

To Beach Bar “LaLa Louza” με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει ότι συνεχίζει την πρωτοβουλία που μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει αισιοδοξία γιατί όπως έχουμε πει «η Ζωή είναι στιγμές». Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι για ακόμα μια χρονιά μέρος των εσόδων της φετινής τουριστικής περιόδου θα κατατεθούν για τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18, με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά.

ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ

Ο Αγαπητός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο του δημιούργησε το LaLa Louza Beach Bar όπου τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή επιλογή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Η βάση του μαγαζιού είναι η Τήνος και τα τοπικά προϊόντα που με μεγάλο σεβασμό τα προσφέρει στους επισκέπτες.

«Είναι μεγάλη χαρά που θα βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι σε αυτό το σημαντικό και αξιέπαινο έργο που επιτελεί το Make-A-Wish Ελλάδος» δηλώνει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του LaLa Louza και καταλήγει λέγοντας «Φέτος ένα μέρος του ποσού που θα μαζέψουμε από την Τουριστική Περίοδο θα κατατεθεί υπέρ των σκοπών που επιτελεί ο Οργανισμός, ώστε να εκπληρωθούν ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
8 ° C
8.4 °
6.6 °
87 %
5.7kmh
75 %
Κυ
9 °
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
8 °
Πε
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -