Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Βραβεύσεις από τους “Φίλους της Τήνου”

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Στις 23 Νοεμβρίου 2023 στις 20.00. το σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ οργανώνει μια μοναδική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς. 

Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί το έργο και θα βραβεύσουμε πέντε αξιόλογα άτομα που έχουν σημαντική συνεισφορά στην ανάδειξη της ιστορίας, των παραδόσεων και του πολιτισμού της Τήνου:

1.    Την κυρία Σοφία Στάικου, που κατά τη θητεία της ως πρόεδρος Π.Ι.Ο.Π.,  δημιουργήθηκε  το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο

2.    Τον πατέρα Μάρκο Φώσκολο, Θεολόγο, ιστορικό ερευνητή, για την ανάδειξη και αρχειοθέτηση της Ιστορίας της Τήνου

3.    Τον κύριο Αλέκο Ε. Φλωράκη, εθνολόγο – λαογράφο, καθηγητή ΕΜΠ, για την προσφορά του στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Τήνου

4.    Τον κύριο Κώστα Δανούση, ιστορικό ερευνητή, για την προσφορά του στην ανάδειξη της Ιστορίας της Τήνου

5.    Τον κύριο Θέμη Ροδαμίτη, Διευθυντή Φεστιβάλ, ραδιοφωνικό παραγωγό, για την 20ετή προσφορά του στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει κέρασμα με κρασιά και μπύρα από την Τήνο, προσφορά των παραγωγών του νησιού, στο χώρο του εστιατορίου του Μουσείου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Παρακαλούμε πολύ να κάνετε τις κρατήσεις σας στο email filoitinou@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο του σωματείου 2106777204 και θα σας αποσταλούν οι σχετικές προσκλήσεις.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -