Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εκδήλωση στην Τήνο για τα 200 χρόνια από την Εύρεση της Αγίας Εικόνος

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Παρουσία πλήθους θεατών, παρουσιάστηκε χθες στον αύλειο χώρο του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου και προ του Ιερού Ναού της Ευρέσεως το θεατρικό δρώμενο ‘’ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ’’, του συγγραφέα Θανάση Σταυρόπουλου, σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα.

Ευχαριστίες προς το Ιερό Ίδρυμα και την Διοικούσα Επιτροπή απηύθυνε ο σκηνοθέτης κ. Τζαβέλλας προ της ενάρξεως της παραστάσεως, όπως επίσης προσφωνήσεις απηύθυναν ο Σεβ. Πρόεδρος κ. Δωρόθεος Β΄, η Έπαρχος Τήνου κα Αν. Δεληγιάννη και ο Δήμαρχος Τήνου κ. Ι. Σιώτος.

Μετά το πέρας της παραστάσεως η πρωταγωνίστρια κα Γεωργία Ζώη και ο σκηνοθέτης προσέφεραν στον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β’ αναμνηστική πλακέτα.

Ο περιφερειακός σταθμός TV1 SYROS αναμετέδιδε ζωντανά, με τον οποίο συνδέθηκαν αρκετές εκκλησιαστικές ιστοσελίδες.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β΄, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ρ/Καθολικών Νάξου -Τήνου, η Οσιολογιωτάτη Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κεχροβουνίου Ιουλιανή Μοναχή, οι Εφημέριοι και Διάκονοι του νησιού, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Έπαρχος Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του Α.Τ. Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, ο αρχηγός της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Τήνου, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων, η υποψήφια Δήμαρχος κα Αν. Ψάλτη και Πρόεδροι και Μέλη συλλόγων και φορέων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν στον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, για όλους τους κόπους τους οποίους υπεβλήθη για την υποδοχή και την φιλοξενία των ηθοποιών, στους Κληρικούς και λαϊκούς, στους εργαζόμενους του Ιερού Ιδρύματος, στο κανάλι SYROS TV1, στο εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων Romfea, στα τοπικά site τηνοσtoday και TinosNews για την live αναμετάδοση της παράστασης, στον κ. Γεώργιο Αμοιραλή και στην επιχείρησή του “EXO”, στον κ. Χρήστο Φιοράντη για την τεχνική υποστήριξη του ήχου και φωτισμού, στους φωτογράφους κ. Γεώργιο Πολυκανδρίτη, κ. Μιχαήλ Παναγιωτίδη και κα Δήμητρα Φανερού, τον κ. Μιχαήλ Περιβολαράκη αλλά και σε όσους στήριξαν τεχνικά την παράσταση.

Ήταν μια παράσταση στα πλαίσια του Εορτασμού των 200 ετών από την Εύρεση της Αγίας Εικόνος όπου απέσπασε άριστες εντυπώσεις από τους θεατές, οι οποίοι ήταν και Τήνιοι αλλά και παραθερίζοντες, παρεπιδημούντες προσκυνητές.

Φωτογραφίες : Γεώργιος Πολυκανδρίτης

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img