Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ενημέρωση Συλλόγου Κουμάρου Τήνου

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Κουμάρου, με χαρά σας προσκαλούμε την Κυριακή του Πάσχα στο καθιερωμένο «Γεύμα Αγάπης» στη Λέσχη του χωριού μας μετά την Αναστάσιμη λειτουργία στην εκκλησία μας στις 12:30.

Διατηρώντας την παράδοσή μας, ελπίζουμε να βρεθούμε, να φάμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ανάσταση του Χριστού στο αγαπημένο μας χωριό. Καλό Πάσχα σε όλους!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κουμάρου Τήνου.

Υ.Γ.: Και επειδή, το καλοκαίρι δεν είναι ποτέ μακριά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στις 17 Αυγούστου το Πανηγύρι του Κουμάρου επιστρέφει ανανεωμένο!

(Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των δράσεων μας, της άμεσης ενημέρωσής σας αλλά και της μείωσης σπατάλης χαρτιού, οι ανακοινώσεις του Συλλόγου μας θα σας αποστέλλονται πλέον μέσω SMS στα κινητά τηλέφωνα που έχετε δηλώσει και όχι σε έντυπη μορφή. Αν κάποιος επιθυμεί να επικαιροποιήσει τα στοιχεία του ή δε λάβει την ανακοίνωση παρακαλούμε να μας ενημερώσει.)

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -