Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Γεώργιος Ν.  Γρηγοράκης – ¨Ένας υπερκομματικός  βηματισμός η εμπιστοσύνη σας  στο πρόσωπο μου¨ 

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Να βλέπεις τον  διπλανό σου  ως  προέκταση του ίδιου σου του εαυτού. 

Να προσφέρεις στον συνάνθρωπο και στον τόπο. 

Με αυτή την πυξίδα θέλησα να προσανατολίσω την πρώτη πολιτική μου συμμετοχή στα κοινά .

Εσείς , εγκαρδιώσατε αυτή μου την προσπάθεια και η αγάπη σας αναπλήρωσε, με το παραπάνω, την έλλειψη της όποιας κομματικής στήριξης του συνδυασμού που με είχε επιλέξει .

Αναμφίβολα ένας υπερκομματικός  βηματισμός η εμπιστοσύνη σας  στο πρόσωπο μου . Μια τεράστια εμψύχωση  681 ψήφων που  τελεσφόρησε επιτυχώς τη   δικαίωση  της, όπως αισθανόμουν,  μοναχικής μου πορείας . Μια σπουδαία αναγνώριση που δε θα προδώσω ποτέ. Μια τεράστια ευθύνη για αυτή την τιμή που μου κάνατε και με κατατάξατε, παρά τις αντιξοότητες, δεύτερο σε ψήφους και δεύτερο σε πολιτική δύναμη.  

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΙΓΑΙΟ είναι ακόμη στη μεγάλη της δύσκολη αρχή. Ο φάρος όμως άναψε ελπιδοφόρα και οι γλάροι αναπτέρωσαν  το  φτερούγισμα τους .

Τα προβλήματα ωστόσο  παραμένουν, εις βάρος της καθημερινότητας των πολιτών, άλυτα και δίχως πολιτικό πρόσημο. Εγώ απλώνω το χέρι για συνεργασία, να αγωνιστώ,  με όλες μου τις δυνάμεις  οπότε και όπως μου ζητηθεί. 

Παραμένω συνεχώς  δίπλα σας και παρών, για μία Περιφέρεια που τολμά να διεκδικεί αυτό που της αξίζει .

Ευχαριστώ από καρδιάς,

Γ. Ν. Γ.  

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -