Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Η Δημοτική Αρχή Τήνου δεν συμμετέχει σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και στη δημιουργία εντυπώσεων

H Δημοτική Αρχή, όπως τόνισε και σε προηγούμενη ανακοίνωση δεν συμμετέχει σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και στη δημιουργία εντυπώσεων. Χαρακτηριστικά τονίζει, μεταξύ άλλων,:

«Η δε προκαλούμενη, από την Αντιπολίτευση, απόφαση για κλείσιμο του χώρου στο Κοσίνι είναι παράνομη και καταχρηστική δεδομένου ότι οι χρηματοδοτήσεις, οι διαγωνισμοί και οι υπογεγραμμένες συμβάσεις εμπεριέχουν (φυσικά) τη χρήση του χώρου, γεγονός το οποίο γνωρίζει η Αντιπολίτευση, αλλά ενόψει των επερχόμενων εκλογών προτιμά να υπονομεύσει την ομαλή λειτουργία διαχείρισης και αποκομιδής των απορριμμάτων τινάζοντας στον αέρα τη διαχείριση και προκαλώντας σε βάρος του Δήμου πλείστες νομικές κυρώσεις και αποζημιώσεις σε αναδόχους κλπ. καθώς και επιστροφή χρηματοδοτήσεων.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το έκτακτο ενδιαφέρον της Αντιπολίτευσης την ώρα που με την ψήφο της επί της ουσίας συμβάλλει στην μη ομαλή διαχείριση των απορριμμάτων για τους επόμενους μήνες.»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -