Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Η Εορτή των Αγίων Αναργύρων στον Μαρλά Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, μετέβη στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων του ολιγάνθρωπου χωριού Μαρλά της Ιεράς Νήσου Τήνου, και προεξήρχε του Πανηγυρικού Εσπερινού, με τη συμμετοχή Εφημερίων των πέριξ περιοχών και την παρουσία πολλών πιστών.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επεσήμανε την πατρική μέριμνα του Θεού για τις ασθένειες των ανθρώπων, ο Οποίος προνόησε για τη δημιουργία βοτάνων, από τα οποία ο άνθρωπος κατασκευάζει φάρμακα, όπως την ασπιρίνη από το φλοιό της ιτιάς, και ανεφέρε πώς στην Αγία Γραφή επαινείται ο ιατρός, για την προσφορά του στον πάσχοντα συνάνθρωπο και τη διασφάλιση γενικά της υγείας των ανθρώπων.

Συνεχάρη δε και ευχαρίστησε τον Εφημέριο του Ναού, Πανοσιολ. Αρχιμ. Κύριλλο Κονταξή για την θυσιαστική ποιμαντική διακονία του στην απομακρυσμένη αυτή Ενορία, η οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, συνιστά έργο Ιεραποστόλου.

Τέλος, ευχαρίστησε τους κατοίκους του χωριού για τη μέριμνά τους προς τον Ιερό Ναό και ευχήθηκε για τον νέο μήνα Νοέμβριο.

Συμμετείχαν, o Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρδιανής και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, η νεοεκλεγείσα αρχηγός της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως, η επίτροπος του ΠΙΙΕΤ, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και ευλαβείς Χριστιανοί από τα πέριξ χωρία.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, παρετέθη παραδοσιακή δοχή εις όλους τους εκκλησιαζομένους εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου της Ενορίας των Αγίων Αναργύρων Μαρλά.

Φωτογραφίες: Μιχαήλ Παναγιωτίδης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -