Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Ηλεκτρικές γεννήτριες στο σπίτι

Ηλεκτρικές γεννήτριες στο σπίτι

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς θέρμανση και χωρίς gadgets ή ηλεκτρικές συσκευές, κατά τη διάρκεια ενός μπλακ-άουτ στο σπίτι σας, μπορεί να έχετε παγωμένους σωλήνες, χαλασμένα τρόφιμα και απώλεια τρεχούμενου νερού. Έτσι, στις περιοχές με χιονοθύελλες, όπου μια καταστροφική κακοκαιρία τις βγάζει εκτός ρεύματος με ζοφερά αποτελέσματα, μια οικιακή ηλεκτρογεννήτρια μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. 

Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η δυνατότητα παραγωγής συνεχούς ρεύματος ηλεκτρικής ενέργειας είναι σημαντική για την κοινωνία μας. Χρησιμοποιούμε μεγαλύτερο αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών από ποτέ άλλοτε, όπως είναι τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις, οι υπολογιστές, τα ψυγεία, οι φούρνοι μικροκυμάτων και πολλά άλλα.

Μία οικιακή γεννήτρια https://www.emboridis.gr/gennitries-antlies/gennitries έκτακτης ανάγκης, μπορεί να τροφοδοτήσει ένα μέρος του φορτίου ενός νοικοκυριού, κατά τη διάρκεια μιας ηλεκτρικής διακοπής. Τα μόνα μειονεκτήματα, είναι ότι μία ηλεκτρογεννήτρια, όπως και οι γεννήτριες βενζίνης https://www.emboridis.gr/gennitries-venzinis, είναι μεγάλη και βαριά, οπότε δύσκολα μεταφέρεται, καθώς επίσης τροφοδοτείτε με βενζίνη και είναι περιορισμένος ο αριθμός των ηλεκτρικών συσκευών, που μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα. 

Ένα μόνιμο εφεδρικό σύστημα τροφοδοσίας, μπορεί να λειτουργεί από την παροχή ντίζελ του σπιτιού και μπορεί να συνδεθεί απευθείας στον πίνακα κυκλωμάτων του νοικοκυριού. Αυτά τα συστήματα, παρέχουν μια απρόσκοπτη μετάβαση από την υπηρεσία κοινής ωφέλειας στην εφεδρική ισχύ.

Η εγκατάσταση μιας οικιακής γεννήτριας έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς. Οι κατασκευαστές οικιακών γεννητριών έκτακτης ανάγκης, συνήθως επιβλέπουν τη διαδικασία εγκατάστασης.

Πώς λειτουργεί μια γεννήτρια; Μια γεννήτρια μετατρέπει τη μηχανική ενέργεια σε ηλεκτρική, αναγκάζοντας τα ηλεκτρόνια να ρέουν μέσα σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα. Κάθε γεννήτρια χρησιμοποιεί κάποιο είδος δύναμης, προκειμένου να δημιουργήσει την ενέργεια που απαιτείται, για τη μετατροπή της σε ηλεκτρική ενέργεια. 

Ένα πράγμα που έχουν κοινό οι περισσότερες γεννήτριες, είναι ότι έχουν τα ίδια βασικά μηχανικά μέρη. Κάθε γεννήτρια, βασίζεται σε έναν ρότορα και έναν στάτη. Ο στάτης παραμένει ακίνητος, ενώ ο ρότορας περιστρέφεται. Ανεξάρτητα από το τι τροφοδοτεί τη γεννήτριά σας, είναι απολύτως απαραίτητο να περιστρέφεται ο στρόβιλος προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μετατροπή. 

Ό,τι και αν τροφοδοτεί τη γεννήτρια σας, είναι σημαντικό να τη διατηρείτε καλά συντηρημένη και σε καλή κατάσταση λειτουργίας, αν θέλετε να παράγει την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που επιθυμείτε. Κάθε γεννήτρια, βαθμολογείται ανάλογα με τη συνολική ποσότητα ισχύος που μπορεί να παράγει. 

Κάθε φορά που τμήματα της γεννήτριας παρουσιάζουν προβλήματα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση, μειώνοντας ενδεχομένως τον τύπο ή τον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να τροφοδοτήσετε με αυτήν.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
14 ° C
14.8 °
12.2 °
67 %
5.7kmh
75 %
Σα
14 °
Κυ
12 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -