Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Καλοκαιρινές δράσεις στο χωριό της Καρδιανής Τήνου

Μετά την αναβολή όλων των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Πνευματικό Κέντρο της Καρδιανής λόγω της ξαφνικής απώλειας του αγαπημένου μας συγχωριανού και φίλου ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΩΡΙΟΥ, αλλά και των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας προχώρησε σε δράσεις για το χωριό μας.

Συγκεκριμένα, προχωρήσαμε σε εργασίες καθαρισμού και ασπρίσματος στον δρόμο από την 2η είσοδο του χωριού μέχρι τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας και το Κοιμητήριο. Κάναμε διαγραμμίσεις για το παρκάρισμα στο σημείο απέναντι από την Σμαρδιά. Επισκευάσαμε τον φωτισμό στην βρύση πίσω από την Αγία Τριάδα και όπου αλλού ήταν απαραίτητο. Αντικαταστήσαμε πινακίδες σήμανσης και τοποθετήσαμε καινούρια προς το Κοιμητήριο.

Επίσης, ο Σύλλογός μας προμηθεύτηκε προβολείς LED νέας τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης για την επισκευή του φωτισμού του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνδρομή τους στις προσπάθειές μας τους, Γιάννη και Φιλιώ Τουρουντού, Γιάννη και Ξένη Πανωρίου, Αναστασία Γκινοπούλου, Μάριο Ψάλτη, καθώς και τον Ονούφριο Δεσύπρη και Μαρία Καραΐσκου οι οποίοι επιμελήθηκαν τις καινούριες πινακίδες.

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
overcast clouds
10.8 ° C
11.1 °
10 °
62 %
3.1kmh
100 %
Πε
14 °
Πα
15 °
Σα
15 °
Κυ
16 °
Δε
17 °