Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Κιόνια Τήνου – Αίτημα αντικατάστασης επικίνδυνων φωτιστικών σωμάτων έξωθεν αρχαιολογικού χώρου και σπασμένων φωτιστικών πεζόδρομου

spot_img
spot_img

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου Τήνου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 29 Μαρτίου, συζητήθηκε η διαμόρφωση αιτήματος για αντικατάσταση επικίνδυνων φωτιστικών σωμάτων έξωθεν αρχαιολογικού χώρου και αντικατάσταση σπασμένων φωτιστικών πεζόδρομου.

Εισηγούμενη η Πρόεδρος το ανωτέρω θέμα ανέφερε ότι τα περισσότερα φωτιστικά σώματα έξωθεν του αρχαιολογικού χώρου είναι σπασμένα και δε λειτουργούν, γεγονός επικίνδυνο για τους διερχόμενους πεζούς. Επίσης είναι απαραίτητη η αντικατάσταση των σπασμένων φωτιστικών τύπου χελώνας που βρίσκονται στον ξύλινο πεζόδρομο. Για τους ανωτέρω λόγους πρότεινε το Συμβούλιο να αιτηθεί προς τον Δήμο Τήνου να επιληφθεί για την αντικατάστασή τους.

Ολοκληρώνοντας η πρόεδρος την εισήγησή της κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και το Συμβούλιο της Κοινότητας αποφάσισε ομόφωνα:

✔ να αιτηθεί στον Δήμο Τήνου να επιληφθεί για την αντικατάσταση των επικίνδυνων φωτιστικών σωμάτων έξωθεν του αρχαιολογικού χώρου καθώς και των σπασμένων φωτιστικών τύπου χελώνας που βρίσκονται στον ξύλινο πεζόδρομο. Επισημαίνει ότι σε περίπτωση ατυχήματος το Συμβούλιο της Κοινότητας δεν φέρει καμία ευθύνη

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
clear sky
23.1 ° C
24.8 °
21.1 °
74 %
2.3kmh
0 %
Τρ
23 °
Τε
22 °
Πε
21 °
Πα
20 °
Σα
20 °
spot_img
spot_imgspot_img