Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Κοινότητα Φαλατάδου – Ανησυχία για την διάνοιξη γεωτρήσεων δίπλα στις πηγές που υδρεύουν τους οικισμούς

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με επιστολή του πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου κάνει γνωστή την ανησυχία των κατοίκων των χωριών για την δημιουργία γεωτρήσεων από ιδιώτες κοντά στις πηγές που υδρεύουν τους οικισμούς της κοινότητας.

Σας ενημερώνουμε οτι στην κοινότητα Φαλατάδου στην περιοχή Λειβαδερή γίνεται γεώτρηση από ιδιώτες. Λόγω του οτι η γεώτρηση αυτή γίνεται πολύ κοντά στις πηγές που υδρεύουν τους οικισμούς της κοινότητας μας και ύστερα από επανειλημμένες οχλήσεις δημοτών μας αλλα και δική μας ανησυχίας, παρακαλούμε για τον έλεγχο της νομιμμόητητας της γεώτρησης αυτής για την προστασία των δημοτικών πηγών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Φαλατάδου
Πέτρος Τριαντάφυλλος

Στην κοινοποίηση της επιστολής προχώρησε και ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φαλατάδου Τήνου.

Κοινοποιούμε εδώ την ανάρτηση του προέδρου του χωριού μας, Πέτρου Τριαντάφυλλου ( Πέτρος Τριαντάφυλλος ), για ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά όλους και όλες μας:

«Εκφράζοντας την ανησυχία μας αλλά και την ανησυχία των κατοίκων της κοινότητάς μας καταθέσαμε το παρακάτω έγγραφο προς την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Τήνου, τον δήμαρχο, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και το γενικό γραμματέα του δήμου».

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -