Ανάρτηση – τοποθέτηση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου που έκανε γνωστή την εύρεση λύσης στο ζήτημα της γραμματειακής υποστήριξης των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής της Π.Ε. Τήνου.
Η συνεργασία που είχαμε με τους δημάρχους Μυκόνου και Τήνου, της Επάρχους Άνδρου και Τήνου και τον Αντιδήμαρχο της Άνδρου, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση εύρεση λύσης στο ζήτημα της γραμματειακής υποστήριξης των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου, τα οποία χειρίζονται τις υποθέσεις που αφορούν τα νησιά της Μυκόνου, της Τήνου και της Άνδρου.
Λόγω του μεγάλου όγκου των υποθέσεων και κυρίως της έλλειψης ανθρωπίνου δυναμικού, τα Συμβούλια αυτά, που προστατεύουν τη φυσιογνωμία των νησιών μας, υπολειτουργούσαν.
Ευχαριστώ όλους και τον καθένα χωριστά για την άμεση ανταπόκριση και την προθυμία που επέδειξαν στον κοινό μας στόχο.