Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος/ Νέο αυτοκίνητο για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:30 το πρωί ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος και ο υπεύθυνος κοινωνικός λειτουργός του “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” του Δήμου Τήνου κ. Αντώνης Δελατόλας παρέλαβαν ένα αυτοκίνητο από το γραφείο της εταιρείας AVANCE CAR RENTAL στην Τήνο για την εξυπηρέτηση του θεσμού «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Μετά από συνάντηση του Δημάρχου κ. Γιάννη Σιώτου με τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου κ. Ανδρέα Τσιμέκη, στην οποία του ζητήθηκε η μεσολάβησή του ως Σύλλογος για την παραχώρηση ενός αυτοκινήτου από την AVANCE CAR RENTAL για τη “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, ο Σύλλογος απευθύνθηκε αμέσως στην εταιρεία.

Η εταιρεία λόγω της συνεργασίας με το Σύλλογό μας, την αγάπη προς το νησί μας και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα κοινωνικής προσφοράς ανταποκρίθηκε άμεσα και παραχώρησε το αυτοκίνητο δωρεάν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εταιρεία AVANCE CAR RENTAL, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της κ. Γιώργο Τσακατούρα με την τηνιακή καταγωγή και την sales manager κ. Μαρίζα Δρόλαπα για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Συλλόγου μας, για την ευαισθητοποίησή τους και την άψογη συνεχή συνεργασία μαζί μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -