Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Ο Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος επιλέγει Γραβιέρα Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Το εξειδικευμένο περιοδικό Hello Cuizine φιλοξένησε συνέντευξη του διακεκριμένου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Ιδού λοιπόν, επιλέγει την Γραβιέρα Τήνου για την πιο αγαπημένη συνταγή του…

Ερώτηση δημοσιογράφου:– Το αγαπημένο σας υλικό ή συνταγή;
Δημήτρης Σκαρμουτσος.:-“Μία συνταγή που αγαπώ και την έχει αγαπήσει και ο κόσμος είναι η Γραβιέρα Τήνου Tempura με panko και chutney από ντομάτα ροδακινο, καπνιστή πάπρικα και γιασεμί”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
few clouds
23.6 ° C
24.6 °
23.4 °
64 %
0kmh
20 %
Σα
25 °
Κυ
25 °
Δε
25 °
Τρ
26 °
Τε
27 °
spot_img
spot_imgspot_img