back to top

Ήρθε το Πάσχα ... στο Keraso Events

Ο Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος επιλέγει Γραβιέρα Τήνου

Το εξειδικευμένο περιοδικό Hello Cuizine φιλοξένησε συνέντευξη του διακεκριμένου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Ιδού λοιπόν, επιλέγει την Γραβιέρα Τήνου για την πιο αγαπημένη συνταγή του…

Ερώτηση δημοσιογράφου:– Το αγαπημένο σας υλικό ή συνταγή;
Δημήτρης Σκαρμουτσος.:-“Μία συνταγή που αγαπώ και την έχει αγαπήσει και ο κόσμος είναι η Γραβιέρα Τήνου Tempura με panko και chutney από ντομάτα ροδακινο, καπνιστή πάπρικα και γιασεμί”.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου

Newsletter

Ο Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος επιλέγει Γραβιέρα Τήνου

Το εξειδικευμένο περιοδικό Hello Cuizine φιλοξένησε συνέντευξη του διακεκριμένου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Ιδού λοιπόν, επιλέγει την Γραβιέρα Τήνου για την πιο αγαπημένη συνταγή του…

Ερώτηση δημοσιογράφου:– Το αγαπημένο σας υλικό ή συνταγή;
Δημήτρης Σκαρμουτσος.:-“Μία συνταγή που αγαπώ και την έχει αγαπήσει και ο κόσμος είναι η Γραβιέρα Τήνου Tempura με panko και chutney από ντομάτα ροδακινο, καπνιστή πάπρικα και γιασεμί”.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου