Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Oι μαθητές του ΕΠΑΛ Τήνου συναντούν τον Picasso

Στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε φέτος στο ΕΠΑΛ Τήνου, είχαμε σύμμαχο το χαμόγελό μας , την θετική διάθεση και την ανάγκη μας να βγούμε έξω από την τάξη να «δημιουργήσουμε» στη σχολική μας μονάδα. Ωστόσο «απέναντιί» μας, ήταν ο άσχημος καιρός και η πανδημία.

Εμείς πεισμώσαμε σε όλα αυτά και τα «καταφέραμε» να επαναπροσδιορίσουμε τον τοίχο του σχολείου μας με ένα θέμα διαχρονικό και δυστυχώς επίκαιρο, αγγίζοντάς το με άλλη ματιά.

Οι μαθητές που συμμετείχαμε: ΑΠΕΡΓΗ ΑΡΓΥΡΩ, ΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΝΑΪ ΑΝΤΖΕΛΑ, ΔΑΒΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΔΕΣΙΠΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΥΛΗ ΓΚΛΟΡΙΑ, ΛΑΣΚΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, ΛΟΥΒΑΡΗ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ, ΜΕΓΚΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΙΝΑΡΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΝΤΑΟΥΤΙ ΛΕΝΤΙΟΝΑ, ΠΕΠΑ ΦΡΑΝΣ, ΠΟΝΑΡΙ ΑΡΙΟΛΑ, ΠΟΝΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΥ ΨΑΡΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΥ ΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ, ΣΟΥΡΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Δίπλα μας οι καθηγητές: Παπαγεωργίου Λυκούργος, Τσιντζιλίδας Κωνσταντίνος & Χατζίρη Αναστασία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -