Όταν υπάρχει παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, αυτόματα απαντάται και το ερώτημα «τι να παίξω σήμερα». Απίστευτη η προσμονή για τον αγώνα από τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων», τις 220.000 έφτασαν οι αναμονές για ένα εισιτήριο.
Από το 2007 και τη φάση των ομίλων έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, 0-0 το αποτέλεσμα στον Πειραιά, νίκη της «βασίλισσας» 4-2 στη Μαδρίτη τα αποτελέσματα τότε. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος βρίσκονται σε καλή κατάσταση και κέρδισαν 3-0 τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Πρώτοι στη βαθμολογία, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ ακόμα δεν έχουν πετύχει νίκη. Εκπληκτική η εμφάνιση της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέναντι στην Αϊντχόφεν, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα, για το τελικό 1-1.
Τα πράγματα στο στρατόπεδο της Ρεάλ δεν είναι καλά. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Έλτσε με γκολ του Μπέλινγκχαμ στο 87’, ενώ είχε προηγηθεί το 0-0 απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο πριν την διακοπή. Ήττα από τη Λίβερπουλ για την προηγούμενη αγωνιστική στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με 1-0 και τα μαύρα σύννεφα έχουν αρχίσει να μαζεύονται. Ακόμα και δημοσιεύματα έχουν βγει ότι ο σταρ Βινίσιους δεν θέλει τον Τσάμπι Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία και απειλεί να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, ο παλμός στην κερκίδα θα είναι απίστευτος. Προτείνουμε το Goal/Goal +Over 2,5 σε απόδοση 2.00.






