Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Πάνω από όλα το καλό της Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Άλλη μια προεκλογική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Πέντε οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την Κυριακή τους ψήφους των Τηνιακών. Πάνω από 300 συμπολίτες μας είναι υποψήφιοι αριθμός ρεκόρ συμμετοχής στις εκλογές της Τήνου.

Κύριοι αρχηγοί όλων των παρατάξεων, συμπολίτες μας,

Πάνω από όλους και από όλα πρέπει να είναι το καλό του νησιού μας. Η Τήνος μας έχει όλους ανάγκη, η Τήνος μας χρειάζεται ενωμένους για να πάμε τελικά (όπως σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί το λένε) πραγματικά την Τήνο μας μπροστά.

Ακούσαμε πολλά, διαβάσαμε πολλά, πικραθήκαμε μεταξύ μας. Για πιο λόγο; Πιο το σκεπτικό, πιο το νόημα; Στο ίδιο νησί ζούμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε και μετά την Κυριακή, 08 Οκτωβρίου.


Σαν Tinos Today βάλαμε άλλη μια προεκλογική περίοδο στην  “πλάτη μας” πιθανότατα η πιο δύσκολη. Φιλοξενήσαμε τις θέσεις όλων των παρατάξεων του νησιού μας και μας εμπιστεύτηκαν για την προβολή τους αρκετοί συμπολίτες μας.

Κάναμε λάθη και εμείς, τα παραδεχτήκαμε. Ζητάμε συγνώμη για τις δύο χθεσινές άστοχες αναρτήσεις μας. Απολογούμαστε μόνο στο κοινό μας και σε κανέναν άλλον. Σε καμία παράταξη και σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο.

Καλό είναι καμιά φορά να κάνεις την αυτοκριτική σου.


Αλλάζουμε – Δύναμη Δημιουργίας – Επιλογή Ευθύνης – Κοινό Τηνίων – Λαϊκή Συσπείρωση. Καλή επιτυχία για την Κυριακή και ας μας βρει η Δευτέρα όλους μαζί σε ένα κοινό μέτωπο, για το καλό του νησιού μας

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -