Ένα σύγχρονο παντοπωλείο στην Τήνο – Pinelοpi’s Divine Delicacies

To Pinelοpi’s Divine Delicacies είναι ένα σύγχρονο παντοπωλείο που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη χώρα της Τήνου, με κύριο στόχο την προβολή και πώληση βιολογικών & παραδοσιακών αιγαιοπελαγίτικων προϊόντων.

Στα ράφια του θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ποτών, που έχουν επιλεγεί με αγάπη και μεράκι, από αξιόλογους, μικρούς και ανερχόμενους Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον για πρωτότυπα και αυθεντικά προϊόντα. Πίστη στην παράδοση με γνώμονα την υγιεινή διατροφή.

Στόχος μας είναι, τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό.

-- Εστιατόριο Μαραθιά --

Τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο έντονη η στροφή στην ελληνική παράδοση, οπότε η κυρίαρχη τάση στη γαστρονομία είναι να χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες βιολογικά & τοπικά προϊόντα. Άλλωστε η ελληνική επικράτεια έχει να προσφέρει τεράστια ποικιλία αγαθών, γι’ αυτό και τα προϊόντα μας είναι όλα με αγνά υλικά της.

Θέλουμε να βάλουμε ξανά στην ζωή μας τους γευστικούς θησαυρούς της μάνας γης, προσθέτοντας χρώμα μυρωδιές και αρώματα κάνοντας μαζί σας ένα γευστικό ταξίδι στον τόπο μας!

Επικοινωνία
τηλέφωνο επικοινωνίας: 2283400804
Λεωφόρο Μεγαλόχαρης 33

Social Profiles
Facebook: Pinelopi’s Divine Delicacies
Instagram: Pinelopi’s Divine Delicacies

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close