Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Γιάννης Σιώτος – Σας ζητώ να μου δώσετε καθαρή εντολή για να πάμε την Τήνο πιο ψηλά από ποτέ!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Συνδημότισσες και συνδημότες, 

Πριν από τέσσερα χρόνια μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και μας αναδείξατε δημοτική αρχή. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας υπηρετήσαμε το νησί μας, την Τήνο, με αγάπη, με γνώμονα το δίκαιο και το καλό όλων των Τηνιακών. 

Σεβόμενοι τις δεσμεύσεις μας εργαστήκαμε συστηματικά, μεθοδικά με σχέδιο και όραμα, χτίζοντας το μέλλον αυτού του τόπου. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε να διαχειριστούμε τρεις εξωγενείς κρίσεις: την οικονομική, την πανδημία και την ενεργειακή. 

Μέσα σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο και σύνθετο περιβάλλον, με συστηματική δουλειά, παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις καταφέραμε να διατηρήσουμε το Δήμο μας οικονομικά υγιή. 

Παράλληλα, σχεδιάσαμε και εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις διαμορφώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα έργων στην ιστορία του νησιού, άνω των 37 εκ. ευρώ.

Παρά τη συστηματική μας προσπάθεια γνωρίζουμε καλά ότι υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν στα χωριά μας και συνολικά στο νησί μας. Και σε αυτό το σημείο θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια θέσαμε τις βάσεις ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση να δεσμευτούμε για ένα νέο κύκλο ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, για τα παιδιά μας, για όλους εμάς και τους γονείς μας. Αυτός είναι και ο λόγος που διεκδικούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης και της μεταξύ μας σχέσης. 

Για να λύσουμε οριστικά τα προβλήματα στον τόπο μας. 

Για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα της λειψυδρίας. 

Για να λύσουμε οριστικά τα προβλήματα με τα σκουπίδια.

Για να συνεχίσουμε με σημαντικά έργα υποδομών.

Για να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον τουρισμό στο νησί μας. 

Για να έχουμε την Τήνο που όλοι οραματιζόμαστε, που όλοι αγαπάμε.

Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε και κοιτώντας σας στα μάτια, με εντιμότητα και ειλικρίνεια, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί να δουλεύουμε καθημερινά για να παραδώσουμε το 2028 ένα καλύτερο νησί, για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. 

Στα δύσκολο οι Τηνιακοί κοιτάμε την ιστορία μας. Και όταν έχουμε μια τόσο μεγάλη παρακαταθήκη δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα. 

Δύναμή μου είστε όλοι εσείς! Το νησί μας, η οικογένειά μου!

Σας ζητώ να μου δώσετε καθαρή εντολή ώστε να συνεχίσουμε μαζί για να πάμε την Τήνο πιο ψηλά από ποτέ!

Γιάννης Σιώτος

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -