Στα Δυο Χωριά το Pasta Party του Tinos Running Experience

Όπως έγινε γνωστό χθες από τον Εμποροεπαγγελματικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου, άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού Tinos Running Experience. Με την τελική ημερομηνία να καθορίζεται η 25η Μαΐου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η ημερομηνία άλλαξε και το Pasta Party. Θα γίνει στις 24 Μαΐου στα Δυο Χωριά, μετά από το ενδιαφέρον και την πρόταση του Δ.Σ. του Συλλόγου Τηνίων Δυοχωριανών “Το Γλυστέρνι”.

Μαζί μας και φέτος ο αγαπημένος μας φίλος – chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο οποίος θα εμπνευστεί και πάλι συνταγές βασισμένες στα πλούσια και πεντανόστιμα τηνιακά προϊόντα.

Ο Αλέξανδρος, ο Σύλλογος και οι κάτοικοι των Δύο Χωριών θα συνεργαστούν, θα μαγειρέψουν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μία επιτυχημένη βραδιά. Τους ευχαριστούμε όλους για την προσφορά τους.

Έτσι, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα γνωρίσουν από κοντά άλλο ένα γραφικό χωριό του νησιού μας και τη φιλοξενία των κατοίκων του, θα απολαύσουν τα γευστικά ζυμαρικά, θα ακούσουν παραδοσιακή ζωντανή μουσική και θα χορέψουν στους ρυθμούς του βιολιού στην πλατεία του χωριού με την πανοραμική θέα.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter