Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Στρατηγική, έργα και δράσεις, για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ την Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με ένα εντυπωσιακό σε έκταση, βάθος ανάλυσης και επιστημονική τεκμηρίωση πρόγραμμα εισέρχονται οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στην τελική ευθεία μέχρι την κάλπη των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου. Μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον Δήμο και το νησί της Τήνου, που αναπτύσσεται σε 3 βασικούς στρατηγικούς άξονες, με 165 συγκεκριμένες δράσεις.

Όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρει η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου και επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στο μήνυμά της:

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, 

Κρατάτε στα χέρια σας την ολοκληρωμένη πρόταση του συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τον Δήμο μας και το νησί μας.

Μια ολοκληρωμένη πρόταση, που αναπτύσσεται σε 3 βασικούς στρατηγικούς άξονες, με 165 συγκεκριμένες δράσεις για έναν Δήμο ακόμα πιο λειτουργικό, ικανό να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες, με πρόσθετες, καινοτόμες λειτουργίες για όλους τους δημότες, αλλά και τους κατοίκους του.

Μια πρόταση με επίκεντρο την προστασία της Τήνου και του τουριστικού μας προϊόντος από μια ανεξέλεγκτη ανάπτυξη. Το μέλλον του τόπου μας πρέπει να στηρίζεται σε ολοκληρωμένες μελέτες βιωσιμότητας. Να σέβεται τις αξίες μας, την ποιότητα ζωής μας, τις παραδόσεις μας και το περιβάλλον. Να διασυνδέει τον πρωτογενή τομέα με τον τομέα των υπηρεσιών. Μπορούμε να το πετύχουμε. Με σχέδιο και προσήλωση η Τήνος μπορεί να γίνει πρότυπο για μια βιώσιμη ανάπτυξη σε ολόκληρο το Αιγαίο.

Πιστεύω στις δυνατότητες της Τήνου, αλλά και στις ικανότητες όλων όσοι ζούμε στο νησί μας. Με τους συνεργάτες μου είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να μετατρέψουμε το σχέδιο μας σε έργο χειροπιαστό. Με τη δική σας θέληση και εμπιστοσύνη οι δεσμεύσεις μας θα γίνουν πράξη.

Σας ζητώ να κλείσουμε την πόρτα στο παλιό και να ανταποκριθούμε δημιουργικά στις προκλήσεις για το νησί μας, που ανοίγονται μπροστά μας.

Σας ζητώ να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όσα ο Δήμος και οι δημότες δικαιούνται.

Σας ζητώ να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, για να κερδίσουμε το αύριο, την Τήνο και τη ζωή μας».

Το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ περιλαμβάνεται σε ένα καλαίσθητο φυλλάδιο 24 σελίδων, το οποίο συμπληρώνεται με την παρουσίαση των 56 υποψηφίων του Συνδυασμού, τις φωτογραφίες, την ιδιότητα και το βιογραφικό του κάθε ενός. Στόχος των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ είναι το έντυπο με την πρότασή μας προς την κοινωνία του νησιού μας να φτάσει, τις επόμενες ημέρες, στα χέρια κάθε συμπολίτη μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -