Σας προσκαλούμε στη συναυλία της Χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών, αφιερωμένη στη μεγάλη ερμηνεύτρια Βίκυ Μοσχολιού.
Συμμετέχει φιλικά στο τραγούδι η Ιωάννα Εμμανουήλ.
Τη χορωδία συνοδεύουν οι μουσικοί:
Γιώργος Κωνσταντινίδης (πιάνο, ενορχήστρωση)
Δημήτρης Κουφογιώργος (μπουζούκι)
Χρήστος Ευαγγελάτος (κιθάρα)
Στην εκδήλωση συμμετέχουν και χορευτές, με την επιμέλεια του Απόστολου Κριτσά. Τη μουσική επιμέλεια και τη διδασκαλία της χορωδίας έχει η μουσικός Μαργαρίτα Σαλταμανίκα.
Η ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Τήνου, που στηρίζει ενεργά το έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας – Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών», θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας στη διάθεση των ενδιαφερομένων, για να παρέχει ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων και την εγγραφή νέων δοτών στην παγκόσμια τράπεζα εθελοντών.
Στην ενημερωτική αυτή δράση έχουμε την τιμή να είναι μαζί μας: Ο Στέλιος Γραφάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών & η Κάτια Χατζηπέτρου, στέλεχος του Κέντρου «Όραμα Ελπίδας».
Έλα κι εσύ. Γίνε ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα ελπίδας και ζωής.
Με τιμή,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Μαρία Αμοιραλή
Γίνεται προπώληση εισιτηρίων
