Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος: 20 Ιουλίου – 31 Αυγούστου | Απαγόρευση εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών που προκαλούν έντονη όχληση και ρύπανση

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Άρθρο 10. Απαγορεύσεις οικοδομικών εργασιών

Απαγορεύεται η εκτέλεση οικοδομικών εργασιών, που προκαλούν έντονη όχληση και ρύπανση, όπως εκσκαφές και μεταφορές προϊόντων εκσκαφής, η χρήση βαρέων μηχανημάτων (τσάπες, σφυριά, κομπρεσέρ αέρος κλπ), οι σοβάδες με χρήση πρέσας, οι σκυροδετήσεις, κλπ από 20 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου:

  1. Εντός πόλεως Τήνου
  2. Σε όλους τους οικισμούς,
  3. Στις περιοχές που παρουσιάζεται οικιστική πύκνωση όπως στις περιοχές Βουρνή, Αγ. Πέτρο, Λυχναφτιά, Καλύβια, Αγ. Ρωμανό, Αγ. Φωκά, Λειβάδια, Λαγκάδες

    Εξαιρούνται εργασίες από Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας για συντήρηση, επισκευή δικτύου ή νέων παροχών, επείγουσες περιπτώσεις ανωτέρας βίας που χρήζουν άμεσης επέμβασης, δημοτικά και δημόσια έργα.

    Στους παραβάτες επιβάλλεται πρόστιμο που προστίθεται στο Παράρτημα Α’ «ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ (ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ)»

Τα πρόστιμα θα επιβάλλονται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τήνου δια μέσου του Προϊσταμένου της. Καταγγέλλοντες θα μπορούν να είναι μόνο όσοι έχουν έννομο συμφέρον.

Οι ενστάσεις θα εξετάζονται από την επιτροπή του άρθρου 26 του ισχύοντος κανονισμού καθαριότητας

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -