


Με την απονομή των γαστρονομικών διακρίσεων Top Notch 2023 στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων και με το πάρτι που ακολούθησε ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο Grand Hyatt Athens η γιορτή για τα 30 χρόνια του θεσμού των Χρυσών Σκούφων.
Aπό τα φετινά βραβευμένα με Top Notch εστιατόρια, 21 βρίσκονται στις Κυκλάδες (7 στη Μύκονο, 7 στη Σαντορίνη, 3 στην Ίο και από ένα σε Πάρο, Σίφνο, Σύρο και Τήνο), 5 στα Επτάνησα, 2 στην Πελοπόννησο, 2 στην Κρήτη, 1 στα Δωδεκάνησα (στη Λέρο), 4 στη Χαλκιδική, 1 στις Σέρρες, 4 στη Θεσσαλονίκη και 10 στην Αθήνα.
Η ΜΑΡΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ
Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Ιδιοκτήτης: Μαρίνος Σουράνης
Σεφ: Μιχάλης Μάρθας

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, σερβίρει σε κομψό deck πάνω στο κύμα, με θέα τον απέραντο ορίζοντα και τη Χώρα της Τήνου, αλλά και σε δροσερή αυλή. Η κουζίνα προτείνει πιάτα από την τηνιακή και την ευρύτερη κυκλαδίτικη παράδοση. Highlight του μενού αποτελούν τα ψάρια, τα οποία ωριμάζει ο ιδιοκτήτης Μαρίνος Σουράνης με εξαιρετική επιμέλεια και γνώση, αλλά και το δικό τους αβγοτάραχο από επιλεγμένα ψάρια. Σέρβις υψηλού επιπέδου.