Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Ανεμογεννήτριες| Ανάκληση αναστολής ισχύος των αδειών διέλευσης

Ανακλήθηκε η αναστολή ισχύος των αδειών διέλευση των οχημάτων που έχουν μείνει ακινητοποιημένα λίγο πριν την Β’ Εύρεση μετά από αίτημα της εταιρείας στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Σύρου.

Η ανάρτηση της σελίδας «Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών».

Πριν από λίγο, ανακλήθηκε η αναστολή ισχύος των αδειών διέλευσης των οχημάτων που έχουν μείνει ακινητοποιημένα λίγο πριν την Β’ Εύρεση. Αυτό σημαίνει πως πιθανόν η μεταφορά να πραγματοποιηθεί απόψε, καθώς οι άδειες διέλευσης ισχύουν μέχρι αύριο στις 8.30πμ.

Τα μεσάνυχτα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου, τόσο ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρος Μαρκουίζος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δήμαρχος Τήνου ανέφερε ότι υφίσταται ανάκληση των αδειών διέλευσης, όπως αποδεικνύεται από τη 1/9/21 προσωρινή διαταγή του Διοικ. Πρωτοδικ. Σύρου σε συνδυασμό με το από 1/9/21 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τήνου.

Η προσωρινή διαταγή που πέτυχε η εταιρεία δεν είναι εκτελεστή αφού δεν έχει κοινοποιηθεί στον Δήμο Τήνου με δικαστικό επιμελητή και ζητήθηκε η τήρηση της νομιμότητας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -