Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Tinos Art Festival – Έκθεση στο Υφαντήριο Τήνου

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

TINOSARTFESTIVAL 2023 (EXHIBITIONS – SEMINARS) από τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Τήνου.

ΕΚΘΕΣΗ  ΣΤΗ ΖΑΡΙΦΕΙΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ- ΥΦΑΝΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ, INSTALLATION, VIDEO ART

Tρεις καλλιτέχνες μέλη του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Τήνου εκθέτουν στον  φιλόξενο χώρο του Υφαντηρίου  (Αιθ. Αργαλειών ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΛΙΠΕΤΣΑ,  Αιθ, Μουσειακή ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΖΗΣ, Αιθ. Γραφείου ΚυριώνVIDEOARTXΑΡΑ ΚΑΜΙΝΑΡΑ) από σήμερα  Πέμπτη 3 Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου 2023

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: καθημερινά 9:30 – 14:00 & 19:00 – 21:00, Τρίτη απόγευμα και Τετάρτη  κλειστά.

Παράλληλα με την Έκθεση  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Αυγούστου το απόγευμα μετά τις 19:00  έως  και 21:00 WORK SHOP ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ.

Μία διάδραση με το διερχόμενο κοινό το οποίο μπορεί να συμμετέχει, να μελανώσει, να τυπώσει και να πάρει το χαρακτικό του!

Διάρκεια:  Δύο  ώρες (2). Η εικαστικός  Βασιλική Κολιπέτσα θα δείξει πως προκύπτουν έργα τέχνης με τις  μεθόδους της χαρακτικής.  Κατά την διάρκεια του project θα υπάρχουν λινόλεουμ μικρών διαστάσεων με δυνατότητα στο διερχόμενο κοινό να τυπώνει (ελεύθερη συμμετοχή κάθε ηλικίας).

Τόπος διεξαγωγής:  έξω από την Ζαρίφειο  Βιοτεχνική Σχολή – ΥΦΑΝΤΗΡΙΟ

Βιογραφικα Καλλιτεχνών:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΖΗΣ | Απόφοιτος της ΑΣΚΤ, σπούδασε ζωγραφική στο 8o εργαστήριο καθώς και γλυπτική, σκηνογραφία και ψηφιδωτό. Έχει ειδικευτεί στην διδακτική της τέχνης και στην διδακτική της ιστορίας της τέχνης. Έχει πραγματοποιήσει  ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε  ομαδικές. Έργα του βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΧΑΡΑ ΚΑΜΙΝΑΡΑ

Εικαστικός καλλιτέχνης και φωτογράφος, η Χαρά Καμινάρα σπούδασε Χαρακτική και Εικονογράφηση (στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον και στη Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών στις Βρυξέλλες), ενώ έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Φωτογραφία και στο Ντοκιμαντέρ στο Λονδίνο (London College of Communication). Η τέχνη της περιλαμβάνει μια ποικιλία εκφράσεων και υλικών: χαρακτική, φωτογραφία, κολάζ και εκδόσεις, γλυπτική, βίντεο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ Θ. ΚΟΛΙΠΕΤΣΑ |

Γεννήθηκε στην Αθήνα. To 1992 αποφοίτησε από τη Δημόσια Σχολή Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών Ευρημάτων (με άριστα).Εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού από το 1988 έως και σήμερα (τομέας αισθητικής αποκατάστασης). Αποφοίτησε με άριστα από τα εργαστήρια ζωγραφικής και χαρακτικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών, το 2002 και 2012, αντίστοιχα. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θερμές ευχαριστίες στην κα Μαρουλιώ Γκίζη Πρόεδρο του Συλλόγου Κυριών και στα Μέλη του ΔΣ της Ζαριφείου Σχολής  για τη φιλοξενία στον υπέροχο χώρο της σχολής, στην κα Μαρίνα Λαγουρού για το χρόνο που διαθέτει στο Σύλλογο ΣΚΕΤ Τήνου, καθώς στα κορίτσια που συνεχίζουν να υφαίνουν….Βελαλοπούλου Άννα, Κρητικού Δήμητρα.

Για το ΣΚΕΤ Τήνου

Η Πρόεδρος

Αναστασία Χατζίρη

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img