back to top

Tinos Food Paths: «Καπετάνιοι οι Τηνιακοί «επιχειρηματίες»»

Το ταξίδι του Tinos Food Paths ξεκινάει τον Μάιο του 2015.
Καπετάνιοι αυτού του ταξιδιού είναι Τηνιακοί «επιχειρηματίες» που αγαπούν το νησί και πιστεύουν στην πλούσια γαστρονομία του, καθώς και σε αξίες όπως αυτές της συνεργασίας και της συνέργειας.

Στην πρώτη διοργάνωση του Tinos Food Paths μιλήσαμε για την αξία της γαστρονομίας και της πρωτογενούς παραγωγής.
Προσκαλέσαμε ειδικούς από τον τουρισμό, την γεύση, την μεταποίηση και τους ακούσαμε με σεβασμό και προσοχή.
Επισκεφθήκαμε και γνωρίσαμε στους προσκεκλημένους τα αμπέλια της Τήνου, τις μονάδες παραγωγής του νησιού.
Φτιάξαμε παστέλια και τυρόπιτες με τις νοικοκυρές του Κέχρου.
Η γνωριμία μας με τον νέο αυτό θεσμό ολοκληρώθηκε γύρω από ένα τραπέζι στην αυλή της Αγίας Τριάδας που μαγείρεψαν εμπνευσμένα πιάτα με τοπικές πρώτες ύλες οι εκλεκτοί μάγειρες του νησιού.

Η φωτογραφία που αναπαράγεται κάθε χρόνο είναι την ημέρα που πέφτει η αυλαία και «πέφτουμε» και εμείς για ξεκούραση ο ένας πάνω στον άλλον.
Βρείτε τις διαφορές χρόνο με τον χρόνο.

Stay tuned…

#TinosFoodPaths

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου

Newsletter

Tinos Food Paths: «Καπετάνιοι οι Τηνιακοί «επιχειρηματίες»»

Το ταξίδι του Tinos Food Paths ξεκινάει τον Μάιο του 2015.
Καπετάνιοι αυτού του ταξιδιού είναι Τηνιακοί «επιχειρηματίες» που αγαπούν το νησί και πιστεύουν στην πλούσια γαστρονομία του, καθώς και σε αξίες όπως αυτές της συνεργασίας και της συνέργειας.

Στην πρώτη διοργάνωση του Tinos Food Paths μιλήσαμε για την αξία της γαστρονομίας και της πρωτογενούς παραγωγής.
Προσκαλέσαμε ειδικούς από τον τουρισμό, την γεύση, την μεταποίηση και τους ακούσαμε με σεβασμό και προσοχή.
Επισκεφθήκαμε και γνωρίσαμε στους προσκεκλημένους τα αμπέλια της Τήνου, τις μονάδες παραγωγής του νησιού.
Φτιάξαμε παστέλια και τυρόπιτες με τις νοικοκυρές του Κέχρου.
Η γνωριμία μας με τον νέο αυτό θεσμό ολοκληρώθηκε γύρω από ένα τραπέζι στην αυλή της Αγίας Τριάδας που μαγείρεψαν εμπνευσμένα πιάτα με τοπικές πρώτες ύλες οι εκλεκτοί μάγειρες του νησιού.

Η φωτογραφία που αναπαράγεται κάθε χρόνο είναι την ημέρα που πέφτει η αυλαία και «πέφτουμε» και εμείς για ξεκούραση ο ένας πάνω στον άλλον.
Βρείτε τις διαφορές χρόνο με τον χρόνο.

Stay tuned…

#TinosFoodPaths

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου