Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Κάλεσμα σπουδαστών Σχολής Καλών Τεχνών σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Οι σπουδαστές Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου συμμετέχουν και καλούν στη σημερινή διαδήλωση. Για να μην μείνει αναπάντητο το φρικαλέο έγκλημα που μέχρι τώρα μετρά 57 νεκρούς, ενώ υπάρχουν ακόμα εκτός από τραυματίες και αγνοούμενοι. Ο λαός και η νεολαία να εκφράσουν πλατιά την οργή τους.

Να μην υποπέσουν στις προσπάθειες της κυβέρνησης για συγκάλυψη, επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε ένα και μόνο πρόσωπο, κάνοντας λόγο για ανθρώπινο λάθος.  Η τωρινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες έχουν βάλει την υπογραφή τους στην πολιτική της ιδιωτικοποίησης, των ελλείψεων σε προσωπικό, σε μέτρα ασφαλείας…

Είναι χρέος όλων μας να παλέψουμε ώστε να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι! Να παλέψουμε κόντρα στο κλίμα φόβου και τρομοκρατίας, να υπερασπιστούμε τις ίδιες μας τις ζωές.

Σπουδαστές Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -