Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος/ Οι κάδοι ανακύκλωσης χρειάζονται και αυτοί φροντίδα

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Καλλονή

Οι υπάλληλοι του Δήμου Τήνου, που είναι επιφορτισμένοι με το έργο της ανακύκλωσης, παρέλαβαν από την ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΛΛΟΝΗ αυτοκόλλητα σήμανσης για να αντικαταστήσουν όσα είχαν φθαρεί.

Στο Σμόβολο, στις αποθήκες Μασούτη, στην Παραγγεριά, στην Αστυνομία, στον Τριαντάρο, στα Δυό Χωριά και τον Αρνάδο προχώρησαν σε “καλλωπισμό”, τόσο των κάδων όσο και των σημείων ανακύκλωσης. Και συνεχίζουμε.

Σε αίτημά μας στην ΕΕΑΑ ζητήσαμε καπάκια, ροδάκια και άλλα ανταλλακτικά για τους κάδους ανακύκλωσης, ώστε να είναι όλοι οι κάδοι καθαροί και να διακρίνεται εύκολα το υλικό που τοποθετούμε σε κάθε κάδο.

Δείτε το πριν και το μετά.

Δεν είναι μια προεκλογική ενέργεια. Η συλλογή των ανακυκλώσιμων και η συντήρηση των κάδων είναι υποχρέωση του Δήμου Τήνου. Η συντήρηση των κάδων σε συνεννόηση και συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΛΛΟΝΗ πραγματοποιείται όποτε υπάρχει ανάγκη. Λόγω της καθυστέρησης πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας και φόρτου εργασίας, τώρα εκπονήθηκε η συντήρηση των κάδων.

Και επειδή η ανακύκλωση είναι οι άνθρωποι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία, τον Γιάννη, τον Μιχάλη, την Κατερίνα, την Αιόλη, τον Κώστα και τον Στέλιο και στους δικούς μας Ανδρέα, Στέφανο, Λευτέρη και Γιάννη. Γιατί η ανακύκλωση θέλει μεράκι και ευσυνειδησία.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -