Το BLUE CARRIER 2 ανοιχτά του λιμανιού της Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Το BLUE CARRIER 2 ανοιχτά του λιμανιού της Τήνου

Νέα μετακίνηση για το BLUE CARRIER 2, το οποίο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στα νερά της Τήνου, μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο γκαράζ του.

Το πλοίο, που αρχικά είχε ρυμουλκηθεί και παρέμενε ανοιχτά των Υστερνίων, μετακινήθηκε χθες προς την περιοχή του Αγίου Ρωμανού.

Σήμερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το BLUE CARRIER 2 έχει μετακινηθεί εκ νέου και βρίσκεται ανοιχτά του λιμανιού της Τήνου.

Οι διαδοχικές μετακινήσεις του πλοίου συνδέονται με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και την ανάγκη να παραμένει σε ασφαλές σημείο, ενώ συνεχίζεται η παρακολούθηση της κατάστασής του.

Το BLUE CARRIER 2 είχε τυλιχθεί στις φλόγες στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ έπλεε βόρεια της Μυκόνου. Οι 29 άνθρωποι που βρίσκονταν πάνω στο πλοίο –28 μέλη του πληρώματος και ένας οδηγός φορτηγού– απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν στην Τήνο. Το πλοίο μετέφερε συνολικά 195 οχήματα, εκ των οποίων 166 φορτηγά και 29 Ι.Χ.

Από την πρώτη στιγμή, η επιχείρηση επικεντρώθηκε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, στην εξασφάλιση της ευστάθειας του πλοίου και στην ασφαλή διαχείρισή του.

Η σημερινή εικόνα, με το BLUE CARRIER 2 να βρίσκεται πλέον ανοιχτά του λιμανιού της Τήνου, αποτελεί την τελευταία εξέλιξη σε μια υπόθεση που παρακολουθεί στενά η τοπική κοινωνία.

Το Tinos Today παρακολουθεί την εξέλιξη και θα ενημερώνει για κάθε νεότερη μετακίνηση ή εξέλιξη γύρω από το πλοίο.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
Ακολουθήστε το tinostoday.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -