Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Βιωματικά Εργαστήρια Art Therapy στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Η εφηβεία είναι μια περίοδος μετάβασης.  Οι νέοι βιώνουν σημαντικές αλλαγές που ξεκινούν σταδιακά, οδηγώντας στην επιθυμία να δημιουργήσουν τη δική τους «ταυτότητα» με συνακόλουθη ανεξαρτησία και αυτονομία.

Οι σχέσεις τίθενται υπό διαπραγμάτευση και αναδύεται η ανάγκη για επαναπροσδιορισμό τους. Οι καθημερινές μεταβολές των εφήβων, οι έντονες αντιδράσεις τους, οι προκλήσεις των καιρών μας και η ολοένα και πιο πιεστική καθημερινότητά τους, επιφορτίζουν ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους.  

Όμως οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις, παρά την αναστάτωση και το άγχος που μπορεί να προκαλούν, αποτελούν ένα σημαντικό και αναγκαίο βήμα για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Τα Βιωματικά Εργαστήρια Art Therapy (Εικαστικής Θεραπείας) προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον αυτοέκφρασης, έναν χώρο ελευθερίας και δημιουργικής εξωτερίκευσης, συναισθημάτων και ανησυχιών, που δύσκολα εκφράζονται με λέξεις.  Η ζωγραφική, μια τόσο γνώριμη διαδικασία, που για χρόνια ήταν καθημερινή τους δραστηριότητα, αποτελεί το μέσο αυτής της προσέγγισης.  Οι γνώσεις ζωγραφικής δεν είναι απαραίτητες.

Το Art Therapy ενθαρρύνει και επιβραβεύει την προσπάθεια αυτονομίας και ανάληψης ευθυνών εκ μέρους των εφήβων και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν στην εύρεση λύσεων σε καθημερινές δυσκολίες, διαφωνίες και προβλήματα επικοινωνίας.

Οι συμμετέχοντες στις ομάδες έρχονται πιο κοντά στα συναισθήματα, τα όνειρα και τους προβληματισμούς τους, γνωρίζοντας τον εαυτό τους καλύτερα.

Τόπος διεξαγωγής: Τήνος

Επικοινωνία: +30 6943 470 586

Ε-Μail: info@gnothisauton.gr

Site: www.gnothisauton.gr

Συντονίστρια : Σοφία Κουκουρλή, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

Χορηγός αίθουσας: Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -