Η “Water Shop” πάντα δίπλα στις επιχειρήσεις εστίασεις και καφέ, προσφέρουν επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης ώσμωσης που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες καφέ, τα συστήματα μας, προσφέρουν ιδανική ποιότητα. Με ειδικά ρυθμιστικά για να ρυθμίζουμε τα χαρακτηριστικά του νερού (TDS, Ph κλπ) για τον καλύτερο δυνατόν καφέ.

Τα συστήματα αντίστροφης ώσμωσης είναι οικονομικά, άμεσης ροής, μεγάλων δυνατοτήτων και εγγυώνται απροβλημάτιστα 100% πεντακάθαρο, πόσιμο νερό με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Πληροφορίες
Ζαννάκη Αλαβάνου 20-22, Χώρα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22830.22250
Εmail: tinos@e-watershop.gr

Τα διαθέσιμα μας συστήματα για να αναδείξετε τα αρώματα του καφέ!

Ανάλυση νερού σε Τουριστικές Εγκαταστάσεις

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ WATER 4 COFFEE 400G

Επαγγελματικό σύστημα πόσιμου νερού με αντίστροφη όσμωση. Αποτελεί το ιδανικό σύστημα φίλτρνασης για τροφοδοσία καθαρού νερού στην καφετιέρα. Διαθέτει 4 στάδια επεξεργασίας και σε ιδανικές συνθήκες παράγει έως 1400lt /24Hr. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 1,5 Bar, μέγιστη 6,0 Bar. Τοποθετείται συνήθως κάτω από το ντουλάπι του νεροχύτη και παρέχει άφθονο καθαρό πόσιμο νερό για την τροφοδοσία της καφετιέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ WATER 4 COFFEE 800G

Επαγγελματικό σύστημα πόσιμου νερού με αντίστροφη όσμωση. Αποτελεί το ιδανικό σύστημα φίλτρνασης για τροφοδοσία καθαρού νερού στην καφετιέρα. Διαθέτει 4 στάδια επεξεργασίας και σε ιδανικές συνθήκες παράγει έως 2800lt /24Hr. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ 6 ΣΤΑΔΙΩΝ NEO6 COFFEE

Σύστημα παραγωγής πόσιμου νερού με αντίστροφη όσμωση made in Germany. Παράγει από 20 έως 40 λίτρα νερού ανά ώρα αναλόγως μοντέλου (180gpd, 360gpd). Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 2,8 Bar, μέγιστη 6,0 Bar. Τοποθετείται συνήθως κάτω από το ντουλάπι του νεροχύτη στο bar και σας παρέχει άφθονο 100% πόσιμο νερό. Συνδέεται άμεσα με την μηχανή του καφέ (και προαιρετικά με μία βρύση για την παρασκευή κρύων ροφημάτων πχ φραπέ κλπ). Το σύστημα διαθέτει μεταλλικές βάνες ακριβείας, ρύθμισης παραμέτρων του νερού (αγωγιμότητα, PH, κλπ). Η έξοδος του νερού είναι σε 3/8” για ιδανική παροχή νερού στη μηχανή του καφέ και στις καταναλώσεις του μπαρ. Στην τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνονται δεξαμενή αποθήκευσης του νερού και βρύση. Ανταλλακτικά & Συντήρηση: Ο ρυθμός αλλαγής των φίλτρων του κάθε συστήματος εξαρτάται από το μέσο όρο ημερήσιας κατανάλωσης, από τον τύπο και ποσότητα των προφίλτρων, αλλά και από την ποιότητα του εισερχόμενου νερού. Έτσι για μια μέση ποιότητα εισερχόμενου νερού θα πρέπει κάθε έτος ή  8.000 lt παραγόμενου νερού να γίνεται αλλαγή των δύο (ή τριών) πρώτων προφίλτρων. Κάθε έτος ή max 12.000 lt αλλαγή φίλτρου taste & odor και φίλτρου εμπλουτισμού. 

Η μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης κάθε 1 έως 6 έτη, αναλόγως ποιότητας εισερχόμενου νερού, ποσότητας παραγόμενου και αν γίνονται σωστά οι αλλαγές των προφίλτρων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΜΟΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ BLUESOFT

Το νέο πρωτοποριακό αυτό φίλτρο αποτελεί τη λύση στην αποσκλήρυνση. Βελτιώνει την ποιότητα του νερού αδρανοποιώντας τα άλατα της σκληρότητας χωρίς να προσθέτει νάτριο στο νερό, μαζί με πολλά ακόμη πλεονεκτήματα. Είναι ειδικά μελετημένο για να προσφέρει άριστη ποιότητα ροφημάτων και ποιότητα μηχανών καφέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ