Η WaterShop στην Τήνο

Μοναδικές προσφορές

Μόνο με 0,50 λεπτά την ημέρα άφθονο αληθινό πόσιμο νερό στην βρύση της κουζίνας σας, χωρίς κουβάλημα, χωρίς πλαστικά μπουκάλια.


Η επιχείρηση Watershop ξεκίνησε την λειτουργία της το έτος 1998.Εξειδίκευση της εταιρίας αποκλειστικά και μόνο στα συστήματα επεξεργασίας νερού, εξασφαλίζει οικονομικές και οικολογικές λύσεις με Οικιακά, Επαγγελματικά και Βιομηχανικά συστήματα.

Οι διεθνείς πιστοποιήσεις, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η μακρόχρονη παρουσία και καινοτομία στο χώρο των συστημάτων επεξεργασίας και διάθεσης πόσιμου νερού, καθιστούν σήμερα την εταιρεία Watershop κυρίαρχη στην αγορά των συστημάτων νερού.

Η εφαρμογή της ιδέας των Watershop ξεκίνησε από την Σύρο που είναι και η έδρα της επιχείρησης. Κύριος στόχος ήταν και είναι η πλήρη εξειδίκευση στον τομέα των συστημάτων επεξεργασίας νερού και κυρίως η παραγωγή ασφαλές φρέσκου πόσιμου νερού σε οικίες, γραφεία, καταστήματα εστίασης και επιχειρήσεις παρασκευής τροφίμων, σχολεία, νοσοκομεία, ιατρεία καθώς επίσης και η μετατροπή σε ασφαλές πόσιμο νερό ή νερό κατάλληλο για άρδευση ή άλλες χρήσεις, οποιοδήποτε νερό από γεωτρήσεις ή πηγάδια.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εταιρεία εδώ

Οικονομία – Υγεία + το καθαρό νερό.
Για όλες τις οικογένειες και επιχειρήσεις … Ενημερωθείτε σήμερα.

W: www.e-watershop.gr
T: 22830. 22250
Δ: Ζαννάκη Αλαβάνου 22

Close