Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Επιστολή της Επάρχου Τήνου στον κ. Χαρδαλιά

Επιστολή της Επάρχου Τήνου στον κ. Χαρδαλιά

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Θα ήθελα να απαντήσω σε πολλούς συμπατριώτες μου, που με ρωτούν γιατί δεν συμμετείχα στην διευρυμένη Eπιτροπή που συγκλήθηκε στις 3/4/2020 από το Δήμαρχο Τήνου, με συμμετέχοντες τη Δημοτική Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων, τους Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, την Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Τήνου και τον κ. Αθανάσιο Δρόσο, αρμόδιο υπάλληλο για θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Δεν συμμετείχα γιατί δεν προσκλήθηκα.

Mε αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις με την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοιού στη Μύκονο και την επιστροφή συμπατριωτών μας που δούλευαν εκεί, ήρθα σε επικοινωνία τόσο με τον κ. Διοικητή του Α.Τ. Τήνου, όσο και με τον κ. Λιμενάρχη, οι οποίοι με ενημέρωσαν ότι έχει γίνει καταγραφή των συμπατριωτών μας.

Επιπλέον, η Περιφερειακή Ενότητα Τήνου είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Λεονταρίτη ώστε να εφαρμοστεί ότι θα υποδείξει ο ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, απέστειλα σχετική επιστολή στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και στον ΕΟΔΥ για την υπόδειξη των μέτρων που πρέπει να τηρηθούν.

Στους συμπατριώτες μας που επέστρεψαν, θέλω να ζητήσω, για την προστασία όλων μας, να παραμείνουν σε οικειοθελή καραντίνα.

Ο καθένας μας, αυτές τις δύσκολες ώρες, θα πρέπει να δείχνει την ατομική και συλλογική του ευθύνη με ωριμότητα, νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
#μενουμε_σπιτι

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
10.4 ° C
10.4 °
10.1 °
63 %
4.2kmh
59 %
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
12 °
Πα
13 °
Σα
14 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -