15 χρόνια Φίλοι της Τήνου

Το 2020 το σωματείο κλείνει 15 χρόνια κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς στο νησί της Τήνου. Για το σκοπό αυτό το σωματείο δημιούργησε σχετικό λογότυπο που φιλοτέχνησε η εταιρεία ΜΜΚ DESIGN TEAM, την οποία ευχαριστούμε πολύ και που θα παρουσιάζουμε σε όλες τις δράσεις μας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου του Δ.Σ. στην εκδήλωση της 17ης Φεβρουαρίου στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, για τη σημαντική αυτή επέτειο.

Αγαπητά Μέλη Φίλες και Φίλοι,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας στην σημερινή μας εκδήλωση και για την συνεχή στήριξη που παρέχεται στο σωματείο μας και τους σκοπούς του.

Την φετινή χρονιά το σωματείο μας κλείνει 15 χρόνια κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς στην Τήνο μας, και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από την σημερινή εκδήλωση, για να το γιορτάσουμε.

Το 2005 ο Παντελής Κουβέλης μας προέτρεψε να φτιάξουμε ένα σωματείο για να βοηθήσουμε την Τήνο, το νησί που όλοι αγαπήσαμε, διαλέξαμε για τις διακοπές μας και πολλοί από εμάς φτιάξαμε τα σπίτια μας. Με τον Παντελή πρόεδρο τα 10 πρώτα χρόνια, την βοήθεια των μελών του ΔΣ και των μελών μας, την στήριξη από όλες τις δημοτικές αρχές του νησιού, την υποστήριξη των φίλων και χορηγών μας και των κατοίκων της Τήνου καταφέραμε πολλά: Αναβαθμίσαμε σημαντικά τις υποδομές του Κέντρου Υγείας Τήνου, στηρίξαμε το πρωτοποριακό εγχείρημα της αεροδιακομιδής ασθενών, εξοπλίσαμε σχολεία, στηρίξαμε σχολικές εκδρομές, καθαρίσαμε παραλίες, οργανώσαμε μουσικές συναυλίες με σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, εικαστικές εκθέσεις, ιατρικές ημερίδες για την πρόληψη και ομιλίες ιστορικού και γενικού ενδιαφέροντος και δεν θα σταματήσουμε εδώ.
Ευχαριστούμε Παντελή για την σημαντική προσφορά σου και την συνεχή στήριξη σου στο σωματείο.

Ευχαριστώ επίσης όλα τα νυν και διατελέσαντα μέλη του ΔΣ για την σημαντική τους βοήθεια τον Κωστή Χασιώτη, τον Νίκο Φινοκαλιώτη, τον Διονύση Ζακυνθινό, τον Λέοντα Μεσσηνέζη, την Αννα Θεοδωρίδη, την Τατιανα Γκουσκου, τον Ζήση Λέντζα, και την Χριστίνα Θεολογίτη. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ιδρυτικό μας μέλος κύριο Νότη Μπερνίτσα και το γραφείο του για την δωρεάν νομική υποστήριξη και οργάνωση του σωματείου, την λογίστρια μας κα Φωτεινή Μπουγιούρη που προσφέρει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς και την γραμματέα μου κα Ειρήνη Φύλλα.

Η θητεία του σημερινού ΔΣ λήγει σε ενα μήνα και θα προκηρύξουμε Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου. Καλούμε όποια ή όποιον από τα 90 μέλη μας θέλει να προσφέρει στο σωματείο να συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες. Η ανανέωση συντηρεί και δυναμώνει τις δράσεις και τους σκοπούς των

ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter