Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

1o Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Μαθητών Τήνου

Κατηγορίες βραβείων: Βραβείο πρωτότυπης θεατρικής πράξης - αυτοσχεδιασμού, Βραβείο πρωτότυπης μαθητικής ταινίας μικρού μήκους, Βραβείο πρωτότυπης μουσικής, Βραβείο πρωτότυπου ποιήματος ,Βραβείο καλύτερης φωτογραφίας, Βραβείο καλύτερης χειροποίητης κατασκευής έργου τέχνης.

Το πρώτο καλλιτεχνικό φεστιβάλ για μαθητές του νησιού μας είναι γεγονός! Στόχος του φεστιβάλ είναι η παρακίνηση των μικρών μας φίλων να ασχοληθούν με την τέχνη που αγαπούν και να λάβουν μέρος σε ένα εμπνευσμένο πολυθεματικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες. Οι διακριθέντες θα προκύψουν από το κοινό το οποίο θα ψηφίσει τα αγαπημένα του έργα.

Το φεστιβάλ θα διοργανωθεί στα τέλη Απριλίου, η ημερομηνία, η αίθουσα & περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα. Στο φεστιβάλ & στις αντίστοιχες κατηγορίες θα μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές όλων των τάξεων από την πρώτη Δημοτικού έως την τρίτη Λυκείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ έως τις 10/04/2023 στο email: dim_panel@yahoo.gr

Στο email είναι απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του γονέα & του μαθητή, η ηλικία & η σχολική τάξη του μαθητή, το τηλέφωνο επικοινωνίας του γονέα & η κατηγορία – ες που θέλει να δηλώσει συμμετοχή. Η συμμετοχή στο φεστιβάλ θα είναι δωρεάν.

Κατηγορίες βραβείων:

Βραβείο πρωτότυπης θεατρικής πράξης – αυτοσχεδιασμού (διάρκεια έως 30 λεπτά).
Βραβείο πρωτότυπης μαθητικής ταινίας μικρού μήκους (διάρκεια ταινίας από 1 – 20 λεπτά).
Βραβείο πρωτότυπης μουσικής (μπάντα ή σόλο).
Βραβείο πρωτότυπου ποιήματος.
Βραβείο καλύτερης φωτογραφίας.
Βραβείο καλύτερης χειροποίητης κατασκευής έργου τέχνης.

Το φεστιβάλ θα υλοποιηθεί υπό την επιμέλεια του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του ηθοποιού & σκηνοθέτη Δημήτρη Πανέλη.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6909148182.

εγγραφή newsletter