Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

2η ημέρα Tinos World Music Festival

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Σήμερα το Tinos World Music Festival ξεκινά με δύο εργαστήρια!

Εργαστήριο μπουζουκιού με τον Φώτη Βεργόπουλο και εργαστήριο Αρμένικου τραγουδιού με την Shushan Kerovpyan. 12:30 στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Δήλωση συμμετοχής: contact@tinosworldmusocfestival.com


Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ώρα 21:00
Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού – Ι.ΤΗ.Π
Μανώλης Χριστοδούλου Quintet

Το κουιντέτο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ήταν ουσιαστικά η αφορμή για δημιουργία σε μια σκοτεινή περίοδο για την ανθρωπότητα. Τα μέλη του τα ενώνει η κοινή αγάπη για τις παραδόσεις τόσο της Ελλάδας όσο και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου. Στις συνθέσεις υπάρχουν επίσης σαφείς επιρροές και στοιχεία της δυτικής μουσικής και αρμονίας. Αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων και των πρώτων συνθέσεων του κουιντέτου, είναι η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με μουσικές, που αποτελούν μια ξεχωριστή ιστορία την οποία ο κάθε ακροατής μπορεί να φανταστεί διαφορετικά. Η έλλειψη του στίχου δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να πλάσει μια δική του ιστορία ακούγοντας το κάθε κομμάτι.

Μανώλης Χριστοδούλου: κανονάκι
Νίκος Κόχιλας: βιολί
Πτολεμαίος Αρμάος: κιθάρα
Γιώργος Βεντουρής: κοντραμπάσο
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ώρα 20:00
Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού – Ι.ΤΗ.Π
Taxiarchis Georgoulis| Nikolas Palaiologos| Vagelis Karipis

Δύο Έλληνες δεξιοτέχνες του ουτιού συμπράττουν σε μια μοναδική συναυλία, η οποία στόχο έχει να αναδείξει τις δυνατότητες του οργάνου αλλά και τη συνάφειά του με άλλα έγχορδα της Ανατολικής Μεσογείου όπως το ραμπάμπ και το σάζι. Ο Ταξιάρχης Γεωργούλης και ο Νικόλας Παλαιολόγος συναντούν τον Βαγγέλη Καρίπη στα κρουστά, σε ένα πρόγραμμα που περιέχει δικές τους συνθέσεις αλλά και παραδοσιακά κομμάτια από τον ελλαδικό, τουρκικό και αραβικό χώρο.

Ταξιάρχης Γεωργούλης: ούτι
Νικόλας Παλαιολόγος: ούτι, ραμπάμπ, σάζι
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -